Şans Kutusu

Konu sahibi son olarak 5017 gün önce görüldü
Hay anasını sayın seyirciler. Wolf team için yeni başlayan aksiyonun ürünlerini Game sultan ile de alabiliyormuşsunuz bunu fark ettiniz mi abiler ablalar siz. Yani game sultan üyeliği olan üyeler de kampanyadan aynı şekilde yararlanabiliyorlarmış. Yemin ediyorum aynı benim gibi bir aksiyon olmuş.

Sadece Turkcell kullanıcılarına özel olan ve yoğun ilgi gören kampanyada, WolfTeam oyuncularının Şanslı Kutu kazanmaları için GC2 yazarak 5685'e göndermeleri yeterli.Mobil Ödeme ile 2 G Cash aldığınızda, Şanslı Kutular cebinize geliyor.Hem Hamadan alabiliyorsun,

Hem şans kutusu. Ki ŞANS KUTUSUNDAN neler çıkıyor neler bir bilseniz aklınız gider.

Wt de artık hamadah karakterini almayanı ittifağa bile almıyorlar.Hamadah'ı gamesultandan almak daha karlı sanırım şans kutusu hediye gelmiş oluyor.

İnsan karakteri oynuyorum ve tek başınba kasılması en kolay ırklardan biri. Yalnız kendime ikinci bir ırk almak istiyorum. Önerisi olan?

Arenadaki savaşları izlemek istiyorum. Bununiçin giriş biletini nereden edinebilirim?

İnsan karakteri oynuyorum ve tek başınba kasılması en kolay ırklardan biri. Yalnız kendime ikinci bir ırk almak istiyorum. Önerisi olan?

Arenadaki savaşları izlemek istiyorum. Bununiçin giriş biletini nereden edinebilirim?

Turkcell kehanet'de yaşam çiftliği kampanyasına başlamış. Bunun için hangi numaraya mesaj atılıyor, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

Turkcell kehanet'de yaşam çiftliği kampanyasına başlamış. Bunun için hangi numaraya mesaj atılıyor, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

Kehanet oynamaya yeni başladım. Irklar hakkında az çok siteden bilgi aldım. Yalnız oynayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Şuan oyunda bi arkadaşım yok ama çevre edindikçe partide arkadaşlarına yardımcı olan rahip mi kasmalıyım yoksa tek başına savaşabilen savaşçı mı daha ideal

Luluanta karakterim var. Büyücüden sonra tek bir seçenek hakkım var. O da sihirbaz. Ama diğer ırk ve karakterlerde bir ikinci seçenek mutlaka var. Luluanta karakteri içinde böyle bir ikinci seçeneğin geleceğini duydum. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Ona göre umutlarıma devam edeyim .p

"Daha önce raplezz oynuyordum ve yaklaşık 1 aydır kehanetdeyim. İkisi arasındaki en sevdiğim farklardan biri

özel binekler çok kıyak 2 çeşit var. 1. görünmez oluyor 2. çok hızlı gidiyorsun kıyak yani. joygame sitesinden bakabilirsin.

ama dikkat edin sadece tcell de kampanya diğerleri ile alıp konturlerinizden olmayı hacılar

kehanet güzel iş yapmıs vsde hersey mübahtır bence cok iyimiş fiyatta uygunmus kullanan arkadaslar varmı acaba szce bosslardamı pvpdemi kullansak?

Verilen hazine kutularını kullandığımızda daha eşya düşüyor mu? Yoksa bunları zindanlarda kullanmak mı daha iyi eşya düşümü sağlar?

Turkcell'in başlattığı 3 kampanya hakkında bilgi almak istiyorum. İsim başlığı olarak biliyorum ama detayları hakkında bana yardımcı olabilicek bir arkadaş mutlaka vardır aramızda dimi? (:

Luluanta karakterim var. Büyücüden sonra tek bir seçenek hakkım var. O da sihirbaz. Ama diğer ırk ve karakterlerde bir ikinci seçenek mutlaka var. Luluanta karakteri içinde böyle bir ikinci seçeneğin geleceğini duydum. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Ona göre umutlarıma devam edeyim .p

Kehanet oynamaya yeni başladım. Irklar hakkında az çok siteden bilgi aldım. Yalnız oynayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Şuan oyunda bi arkadaşım yok ama çevre edindikçe partide arkadaşlarına yardımcı olan rahip mi kasmalıyım yoksa tek başına savaşabilen savaşçı mı daha ideal

Agalar bu WolfTeam'de Yiğit Demir isimli karakteri kullanan var mı ? Açıklamasında diyor ki hem uzun menzilli hem kısa menzilli silahları kullanıyormuş bir de üstüne yakın dövüş ustasıymış yani bunların hepsi böyle bir karakterde birikiyorsa nasıl oluyor açıklayabilecek olan varmı ?

sana benden artı rep hem hamdah olcak hemde gamesultandan şans kutusu hediyem olcak

Geri