Soru C Şans, kısmet açan dua..

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Şans, kısmet açan dua..

İşi bozulmuş, kısmeti bağlanmış, sıhhatsiz, üzüntü ve kahır içerisinde ve ömrü azapla geçen kimse bu duayı giderrken, gelirken, otururken, yatarken gücünün yettiği kadar aded saymaksızın okumaya devam ederse iki gün zarfında fayda ve tesirini görmeye başlar. < Allahümme ya rabbi bi cahi sahıbil vesıleti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kurrati uyunina ve nuri ebsarina habibike Muhammedinil mustafa ve rasulikel mürteda ve nebiyyikel mücteba havvil halena ila ahsenil hali ya muhavvilel havli vel ahval.

Konu açılalı 14 yıl olmuş, o zamanlar kısmet işleriyle kimse ilgilenmemiş belki kalanlara lazım olur diye konuyu UPP yapıyorum

tamda @aRMiNa imzası gibi HAYAT BU,SON DEDİĞİN AN HERŞEY YENİDEN CAN BULUR...
:D

Sülalem rahad ben de rahadım. Ddd

Sen kendine yap o duayı Ender.d Ama bak bir gün yakalanırsın hahahha

Salkım benım arkamda 6 tane personel var. Biri oyalarken diğeri cay ıkram edıyor. Ötekısı muhabbet ediyor diğer 3`ü bana ulasmaya calişiyor.
Biz o işlerde master yaptık :D
Sülalem rahad ben de rahadım. Ddd

Sen kendine yap o duayı Ender.d Ama bak bir gün yakalanırsın hahahha

Salkım benım arkamda 6 tane personel var. Biri oyalarken diğeri cay ıkram edıyor. Ötekısı muhabbet ediyor diğer 3`ü bana ulasmaya calişiyor.
Biz o işlerde master yaptık :D
Senin etrafındakiler cırlamıyorsa ilginçç. Ben çoktan o çayı bardağı ile beraber kafaya sabitlemiştim.

konu up etkileşim saati herkes faydalansın

Geri