Şans dileyenimiz yok .@

Konu sahibi son olarak 3159 gün önce görüldü
Allah allah yarın okadar hayatımızın sınava giriyoruz bi başarılar olsun diyenimiz yok çok fena halde darıldım öyle böyle değil:hih:

Başarılar balımmmm inş istediğin sonuçlarla çıkarsın karşımıza. Nasıl unutmuşum ya doğru sende sınava giriceksin :s

başarılarrr editörlükde başarılı olamadın inşallah sınavda başarılı olursun :D:D:D:D:

Sıkma kendini sakin ol soruyu anlayarak oku sınavaga giderken cikolata ye ve pirinç tanesi yut he bi de iplik tut agzında. Hadi hayırlısı :pp

başarılarrr editörlükde başarılı olamadın inşallah sınavda başarılı olursun :D:D:D:D:

Sıkma kendini sakin ol soruyu anlayarak oku sınavaga giderken cikolata ye ve pirinç tanesi yut he bi de iplik tut agzında. Hadi hayırlısı :pp

Saçmalamma istersen kız sınav piskolojisinde sen neler söylüyorsun ip yut felan :DDD Besmeleni çek başla sınavına dualarımız sizinle olucak :*

iyide bizde geçtik o dönemlerden böle yaptırırlardı ne degişti hiçbirşey bi baltaya sap olamadık :D:D

Başarılar balımmmm inş istediğin sonuçlarla çıkarsın karşımıza. Nasıl unutmuşum ya doğru sende sınava giriceksin :s
aminnnnnnn sınavdan başka bişi düşünemez oldm psikoloji falan kalmdı :srl:

:haha:ben gibi minicik ufacık tefecik sınav öğrencisini soktuğu psikolojiye bak kınadım seni:D:Dayrıca teşekkür ederim:hih::kiss:

Başarılar dilerim Feronia 500 tam puan alman dilegiyle :D

CaDum çok sağol inşallah dediğn gibi 500de gözm yok 499 olsada olur yani :srl::kiki:
Puanlamada ikinzn dediğide doğru sınavda 500 (hepsini full çıakrtırsan)okul puanıyla en yüksek 570
-ki ben 350yi belki zor görürüm ama bu güzel dileklernz için teşekkür edeirm moral oldu bana:srl:

çok sağol prenses:)

Aaa nasıl es geçtik böyle birşeyi :p

Başarılar dilerim editörüm mahvet kitapçığı dön :p

Aaa nasıl es geçtik böyle birşeyi :p

Başarılar dilerim editörüm mahvet kitapçığı dön :p
:hih:bende ona diyorum nasıl unturusnz nasıl böyle bişi yaprsınz:haha:
Lanet olmayasıca kitapçığı mahvedicem parçalıcam ellerine vericem,hepsinin canı cennete:haha:ben sınavı değil sınav beni çözsünd icem sonra bakırköy yüksekokulana göndericekler beni
:haha:

ne sınavıydı ya :D

başarılar feronika han :D umarım istediğin notu alırsın

lys :D

inşallah çok sağaol:D

Feronia cnm başarılar dilerim :* umarım istedigin puanı alır istedigin okula bölüme girersin :)

Başarılar dilerim. Her şey gönlünce olsun..

Geri