sanki şey eylemek istermişçesine çıkıp duran erkek reelsleri

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
şapşik kedi köpek videoları, evde kendin yap yemek tarifleri, komik skeçler, dangalak tiktokçular derken zaman geçiriyorduk..... bi anda bunlar çıkmaya başladı...... adam şehvetle kemerini çıkarıyo noluyo ya aloooooooo.......

BD2F6E17-D063-4EA4-AE94-88016F6466F9.jpeg

abi sen neler izliyorsun ya

bi ara instagram butiklerinde gezinmiştim..... sayfanın adı menfasion ama hiç fasionla alakası yok......

bende de anca dans eden hintli-pakistanli erkek videolari cikiyo.. bi kurtulamadim sunlardan :emoji_unamused:

Olm ne izlerseniz o çıkar.

ben bu ara ne bulursam izliyorum...... mental sağlığım video seçecek kadar iyi değil.....

Foruma başladığımdan beridir Oggy i gördüğüm de hissettiğim tek şey sanki hep hacizciler ogyy kapısında da o da intihar edecek ve hep son anlarını bizimle paylaşıyor gibi hissettiriyor bana. Hep bu yani.

Foruma başladığımdan beridir Oggy i gördüğüm de hissettiğim tek şey sanki hep hacizciler ogyy kapısında da o da intihar edecek ve hep son anlarını bizimle paylaşıyor gibi hissettiriyor bana. Hep bu yani.
Ve camasir suyunu kokteyl yapmis onlarla muhabbet ediyormus gibi.

Öyle ise üzülürüm sonuçta şurda zaman geçirdik ölmeni istemem Sjsjsjs

Bana böyle bişi hiç çıkmadı :d
Acaba takip edilen şeylere göre öneri olarak çıkıyor olmasın sdjk

Oggy nin neleri takip ettiğinin ifşa olması peki..

@İç Oğlanı burdamisin bilmiyorum ama sarki armagan etmek yerine buraya mentionladim kral kghjjk acikmissindir

Seni de engelliyorum Oggy..............

arkadaşlar sözlük konusu bu niye kişisel algıladınız siz aaaa......

Geri