Sanırım komşuma aşık oldum

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ben 24 yaşındayım, Samsun’da yaşıyorum. Direk konuya giriyor gibi olacağım ama karşı komşuma sanırım aşık oldum. Önceleri sadece kapıda selamlaşıyorduk, sonra baktım göz göze geliyoruz, ufak ufak gülüşmeler falan derken ben iyice bağlandım. Onu gördüğümde kalbim küt küt atıyor, içim kıpır kıpır oluyor. O da bekar, ailesiyle kalıyor. Benim de hayatımda kimse yok. Ama işte bir yandan da komşuyuz, insan çekiniyor. Ya yanlış anlarsa ya da aramız bozulursa ne yaparım bilmiyorum. Her gün karşılaşmak var sonuçta. İçimden bir ses bana “dene” diyor ama diğer yandan bana karşı bir hissi yoksa rezil olmuş olacağım sonuçta aynı binada yüz yüze bakıyoruz ailecek. Kafam karmakarışık. Bu yüzden karar veremedim ve size sormak istedim, bana bir yol gösterebilirseniz çok mutlu olurum.

Vay ahlâksız! Namussuz! Komşuna ha!
Ne biçim bir toplum hâline geldik biz...

Şaka şaka.

Yakınında olan, rutininde sık denk geldiğin birine âşık olman gayet olağan. Liseden beri birbirimizin her şeyini bildiğimiz kadim dostum üniversiteden sıra arkadaşıyla evli. Çoluk çocuğa karıştı. Ben de fakülte kapısı önünde sabahları sigara tüttürdüğümüz kıza âşık olmuştum. Güvenliği atlatarak kız öğrenci yurduna girip elde çiçek yüzde tebessüm herkesin içinde çıkma falan teklif etmiştim. Neler neler... Bu olayların geçtiği yer de Samsun, senin yaşlarda olduğumuz vakitler.

Bir on sene kadar falan geçmesini bekle, sonra bir daha kolay kolay âşık olunmuyor kimseye.

Güzel love'ler.

Not: format bu değil mi?

Nereden alinti , rumuz ne? Yazsak ne faydasi olucak bilmiyorum. Yoksa biz yaziyoruzda @Katre hanim mi yasayiciya konunun intikalini sagliyor hic bilmiyorum. Neyse...

Elmas uye olabilmek icin sklikla post kasilabilecek konu ornegi serisi #1

Geri