sandık

Konu sahibi son olarak 2808 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"sadece bir tek hayat yaşadığımız için bu hayatı öncekilerle karşılaştıramaz ya da kusurlarımızı gelecekteki hayatlarımızda gideremeyiz; bu nedenle de ne istediğimizi bilemeyiz. karşılaştırma fırsatı olmadığı için hangi kararın daha iyi olduğunu sınamanın bir yolu yok. olaylar nasıl gelişirse öyle yaşıyoruz, önceden uyarılmaksızın, rolünü ezberlemeden sahneye çıkan bir tiyatro oyuncusu gibi. yaşam öncesi ilk prova yaşamın ta kendisiyse, ne değeri olabilir yaşamın?"

'' Yaşadığım çok kötü günler, yaşadığım anlardaki yoğunluğunu yitirdi. yaşadığım iyi günleri de unutmuşum.
Sonuç: anlamsız bir ortalama. Neden de galiba hep tek başına yaşamaya zorlanmam.Toplumsal düzen gereği, mutluluğu tek başına aramam. Bin türlü (ve hala süren) hesaplı kargaşadan tek başına çıkabileceğim konusunda şartlandırılmam.

Benim için ve benim durumumda olanlar için nereden bakılsa önemli olan sonuçtur. Anlık mutluluklar (mutsuzluklar birikir) birikmiyor. ''

-Turgut Uyar, 1976

tumblr_myufe54ONn1r17ms8o1_500.jpg

nettt.

"Bazen, hep tekrar edip sussak da, bazen de gitmek gerekir; sırf geri dönebilmek için..."

[YOUTUBE]KO4HrLqq49A[/YOUTUBE]

dünyanın en kötü şeyi,ölen arkadaşınızın,yakınınızın telefon numarasını artık başkasının kullanmaya başladığını anladığınız andır.
whatsapp açmış bir de,bildiğin 40'larında bir teyze.
oldu mu lan şimdi?
ben gereksiz bir heyecan yaptım adını orda görünce.

hayatımın en güzel günü o kar yağdığı gündü,akşamına fenerbahçe'nin samsunspor'la maçı ve samsunspor'da da gekas vardı. fenerbahçe'nin 3-0 yenilip üçünü de gekas'tan yediğini öğrendiğimde olmuştu gerçi 'en güzel gün'. sonra üç gün gözümün altı attığın kartopundan dolayı mor gezdim lan.
olsun yine de güzeldi.

özledim oğlum,demelik yazı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri