Sancaktepe Belediye Başkanlık Binası

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Siyasal iletişim uzmanı Necati Özkan:

AKP’nin kaybetmesi boşuna değil. Alper Yeğin’i tebrik etmek için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim.

Sancaktepe Belediyesi’nin başkanlık katı 6.000 m2, burada bir sürü dinlenme odası var, jakuzi, yemek odası, 200 m2 mutfak var.

Dezenformasyonun Mücadele Merkezi (yani Fahrettin) öyle bir şey yok, yalan diye açıklama yaptı.

Adı geçen eski kadın belediye başkanı “iftira” açıklaması yaptı.

İlgili haberler ve görseller;

IMG_3458.jpeg

sancaktepe-belediyesi.jpg

müteahhit cenneti güzel ülkemizin bu güzide yerleşkesine ait geçen sene basına yansıyan iki haber:

Tüm siyasi erk için, parti ve kişi ayırt etmeden, tüm içtenliğimle hissiyatım ektedir.

Bir kat 6 dönüm olamaz la. Pentagon mu bura?

Malum yonetim zihniyetinden,savurganlik adina her sey beklenir.Ancak haber de hata var gibi 6.000 M2 olamaz.600 M2 olabilir mi?

Sanirim haberi dikatli okumadin.Haber de bir katin 6000 m2 oldugundan dem vurulmus.
Anladım da ben bugün anlşılamıyorum galiba hsjdjjsjs zaten total 30000m2 miş kapalı alan diyorum… üşenmedim belediye sitesinden baktım bir de hsjsjs

Anladım da ben bugün anlşılamıyorum galiba hsjdjjsjs zaten total 30000m2 miş kapalı alan diyorum… üşenmedim belediye sitesinden baktım bir de hsjsjs

: )

Yahu sorun nerde biliyor musun.Bir katin 6.000 m2 kare olmasi.Yani 30.000 m2 tamam,cok uzman olmasakta bu konularda kabul edilebilir diyelim.Peki belediye konutunun 5'de 1'i baskanlik kati deniliyor.Bu olabilir mi?

Belediye el degistirdiyse neden canli olarak bir cekim yapip,halki bu konuda bilgilendirmiyorlar.Yanlis anlamayin,belki Akp'li olarakta etiketliyebilirsiniz beni,ancak ben sosyal medya da cikan her habere inanmiyorum.Parti,ideoloji gozetmeksizin haberlere itidalli bakiyorum.

Anlastik mi Yaren hanim?

: )

Yahu sorun nerde biliyor musun.Bir katin 6.000 m2 kare olmasi.Yani 30.000 m2 tamam,cok uzman olmasakta bu konularda kabul edilebilir diyelim.Peki belediye konutunun 5'de 1'i baskanlik kati deniliyor.

Bu belediye el degistiyse neden canli olarak bir cekim yapip,halki bu konuda bilgilendirmiyorlar.Yanlis anlamayin,belki Akp'li olarakta etiketliyebilirsiniz beni,ancak ben sosyal medya da cikan her habere inanmiyorum.Parti,ideoloji gozetmeksizin haberlere itidalli bakiyorum.

Anlastik mi Yaren hanim?
Hayır anlaşmadık git ölç o zaman inanmıyorsan

Geri