Sancaktar dergisine verilen tarihi kapak

Konu sahibi son olarak 3943 gün önce görüldü
Çok çok güzel olmuş...

Ben fransiz kaldim..

Ben fransiz kaldim..

Geçen sene sanırım Koç Grubu tam sayfa "Olmasaydın Olmazdık" ilanı vermişti tüm gazetelere, Atatürk için... Sancaktar dergisi de ona nispet olarak çıkarmış bunu sanırım bu sene, saygısızlar...

Ha bu dergi o tur saygisiz dergilerden anladiiim. Tesekkur ederim

[YOUTUBE]a-LcODlWk1s[/YOUTUBE]​

Sancaktar dergisi'nin sahibi , eski Büyük Birlik Partisi Başkanı Eyüp Gökhan Özekin'in !

Bu eleman geçen sene Hulki Cevizoğlu'nun programına çıkmıştı.. Atatürk, Bozkurt'u paralarda ve pullarda kullandı, Ergenekon Destanını kullandı. Bunların hepsi ırkçılıktır demişti.

Bu adamlar Atatürk'e düşman oldukları için doğal olarak Türklüğün bütün değerlerine de düşmanlar. Adamdaki kafaya bak, Bozkurt'u ve Ergenekon Destanını kullanmak ırkçılıkmış. Böyle tiplerin sözde milliyetçi bir partinin içerisinden çıkması da ayrı bir garabet.

Bu adamlar Milli Mücadele döneminde İstanbul'da işgalci İngilizlerin kucağına oturanların torunlarıdır. Bu yüzden ne oldukları bellidir ...

Ayrıca;Cumhuriyet'in ilanı İslam'ın ümmetinin ikinci hicretidir !
Cumhuriyete ve onun kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'e saygı,sevgi beslememeleri,Cumhuriyeti kabul etmemeleri bunlarda Allah korkusu olmadığını da gösteriyor.

Geri