Sanatla uğraşan kadının ayrı bir çekiciliği yok mu?

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3235 gün önce görüldü

Sahne sanatları olsun, resim heykel ve hatta edebiyat bile, bir kadını onyüzmilyon kat ileriye taşımıyor mu?
Ruhunu yansıtıyor çünkü bu. Ruhun yayılmak isteyen, doğaya karışmak isteyen coşkusunu.

Sanatla uğraşan insan zaten diğerlerinden tamamen ayrı bir cazibeye sahip.

Sanatla uğraşan insanları seviyorum. Özellikle de müzik ile ilgilenen kızlar hoşuma gidiyor.. :)

Ayrı bir havası ve çekiciliği vardır.

sanatlan uğraşan forumda tek tanıdığım Noah :p onun karizmasını ve arabasını sefiyorum , sanattan hiç bişii anlamamıom :pppp sanatı boşver arabasıı var mı yeter :pppp

Bence bilimle ugrasan kadinin cekiciligi daha fazla . p

Sanat insanın ruhunu yansıtıyor. Kadının sadece sanatla değil, bir işle uğraşan ve dik duran kadın her zaman çekicidir :)

Oylemiymis eğer oyleyse sanatla ugrasayim
ay bi utanma geldi;sxdfvh

Sanatla uğraşan kadınlara mı yürüyosun yoksa kendini mi övüyosun anlamadım.
Ayrıca spor yapanı bana daha bir çekici geliyor, tenis olsun voleybol olsun.

Hangi sanatla ugrastigina bagli

Bence her kadının ayrı çekiciliği var. İlgilendiği alan onu daha çekici ya da daha itici yapmıyor.
Çekicilik oldukça göreceli bir kavram neticesinde.

Sanatla ugrasan degil de basariya imza atan kadinlar bence karizmatik ve cekici misal bir Betul Mardin, Sabiha Gokcen gibi.

Nefes alsın yeter. Ne sanatı?

Yok -.-

climax varoluşçuluk sanatı varsa o olabilir mi?

Nefes alsın yeter. Ne sanatı?

foto modellik mesela. :cici:

DKrqKrYq2zUgZ0dkX5DqHg2wegFW135gCKP9ATmm7By_j1YUWWsBHrv_4HgVcOIABbyyxczBZnJLML4PohiHJZ0c-3R5DByhKC8pqHbOdAAKwQlf2JE_B4XVLmRHqfGnSywqCSQKan4N0qkyDrljXmZO3Q-nieLvRjguOB_chPFDk6gOWjD1fJHu68O6dLBTutFVdiTbbqWCZXbV3hvotUp8QBIAf8LJbyBr-dWz8AYxQPAD53Wb3TW03E5lKobOIfW0fFsu9b4u2aqsIeadLBlxZfLFtnZC6mQMyj81o7f89kGwMpWvfHpCfJH7gxgc_SgCeQ5es6TEanLgFfyICDnVfneCjHlEd3bTlq2AuTwTbV-XPKsDmzFdvcVTC9gXk0aVpJGXpHGjOOL2LqaHdhzM57eeJBuAwLs78qzxQ1lpERFVnl5-hppOXgbalhcwBeGDwN9kjVjNMFaX7Gnb7emG3nfrLEKqFwbsNf3n0aiycAYhAZYFAS36B6MHU4y-jFmAWMWPZVamhH3Xggcqlru5mshwdRfni3eLw9YJLmNmIvuokYAfvhjmmyyULEiHDTGasiTOljYNnzxylIKL3lO2a1bwcoVE33Po3I6-mK3gNDcn=w823-h658-no

Karakalem çizen kadınların çekici olduğu kesin.

"Bu noktada regresif bir içtepi olarak da görülebilecek bir davranışlar örüntüsü çıkıyor karşımıza sanki, değil mi?" diyen bir kadınla sevişilmez mi ya?​

Geri