Sanatçıların #herşeyçokgüzel olacak Tweetleri HK.

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü

Merhaba arkadaslar YSK’nin Istanbul secimlerini iptal etmesinin ardindan Türkiye’deki sanatcilarin buyuk bir cogunlugu #herşeyçokgüzelolacak tweetleriyle Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek mesajlari yayinladilar ve karari acikca protesto ettiler

Tarkan, Cem Yilmaz, Yılmaz Erdoğan gibi toplumun tum kesimlerinin sevdigi ve itibar ettigi kisilere destek olanda oldu Devlet Bahceli gibi tepki gosterende..

Sizlerin bu konu ile alakali yorumlarini bekliyoruz. TCK’ya gore acikca suc kapsamina girmeyecek sekilde yorumlarinizi yaparsaniz sevinirim. Tesekkurler.

Konu ile ilgili görmedim duymadım demeyen kalmasın bence son günlerde Türkiye`nin en hassas gündem yaratan konusu bu ;)

Absent, Adem+, Ahla, Alper+, Ay, Bahtiyar, BeLa, Beste, Bora, Buz, CandyGirL, Carpediem, Daemon, Darkshades, Deep, deneme, efLatun+, Eftamintokoftiden, esekherif+, Esin, Fearless, ferdi01, Free_EyeS, Fromhell, Goemon, HeyDouglas, huLk, huri, IF*, ihaveanidea, Kitapella, kLara, Lefty, Lima, Mara, MySpace, Naz, Nick, No1, Ocean+, Oguzhan, Painfully, ReyyAn, Rima, S4S, Sadullah, Sanem+, SynaX+, toXic, TUNAHAN, Tupac, TurkServ, URaS, velevki, VeRa, Wes_BorLand, Xander, yeLda

Not : TCK’ya gore acikca suc kapsamına girmeyecek şekilde yorumlarınızı bekliyoruz.

Rabbim biz insanlara akıl vermiş fikir vermiş bu minvalde sadece siyasi olarak değil her konuyu değerlendirebilecek bir olgunluğa ve duruşa sahipseniz zaten şu seçimin yenilenmesi durumunu kabullenmek mümkün değil; saçma fikirlerle kafeslenmiş ve ısrarla doğruları, gerçekleri görmezden gelenlerden bahsetmiyorum.. Her şeyin farkında insanlar ve birlik beraberlik içerisinde bir yol izliyorlar tanınmış kişiler olarak. Buradaki görülmesi gereken en ince nokta; FARKINDALIK yaratmalarıdır. Helal olsun, tebrik ediyorum.

Şuan ki duruma üzülmemek elde değil aklı selim olan bir insan bu seçimlerde ne kadar haksızlık ve adeletsizlik olduğunu bilmelidir. Şuan adelet ve hak hukuk tek bir adamın kaleminde olduğunu bir daha kanıtlamıştır, Bunu sadece Ekrem ımamoğlu olarak demiyorum hangi partiden oldugunun da bir önemi yok, Eğer gerçekten bir adelet hak hukuk olsaydı milletin iradesi ile seçilmiş bir başkanın matlbazasini elinden alinmazdi, Ne yazıkki biz ülke olarak bunların artık çok gerisinde kaldığımız görmekteyiz ve endişe etmekteyiz, Aklı başında olmayan akıl hastalığı olduğundan ve kukla rolüne börünmüş ırkçılık la fitne fesatla ortalığı daha velveleye vermeye kalkan kendi partinin ilklerinden uzak olan sarayın bahçesinde diken görevini yapan şamar oğlanı lafı ile bu millet bu sanatçılara herzaman sahib çıkacaktır, iyi partinin YSK ya yaptığı basvuralarin hepsini red edip Chp nin ıstanbul genelinde tüm seçimlerin iptal edilmesi için başvurduğu YSK tarafından red ediliyor, Bunun tek bir açıklaması olur AKP'nin başındakiler iplerini nereye çekerse bunlar oraya doğru gidiyor, 23 haziranda da yine bu millet bunun cevabını sandık başında verecek kudrete ve vicdana sahib olduğunu bir daha kanitliyacaktir. Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK Şunu söylemiştir- Din kul ile allah arasında bir ipliktir bunu siyasete dökenlerin bu ipden sadece çıkar ve manfattan başka bir beklentileri olmayanlardir.

Herşey çok güzel olacak.

Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir nesildi atamızın beklediği.Geldiğimiz son noktaya bakar mısınız? Kimse kimsenin düşünce özgürlüğünü elinden alma hakkına sahip değil.Hele ki farklı düşünüyor diye eleştirme hakkına hiç sahip değil. Olanın bitenin tamamen farklı bir şekilde yansıtıldığı güzel ülkemde özgürce hak arayan sanatçılarımızı da gönülden tebrik ediyorum zira onlar gerçekten sayılı kişiler. Sanat da yargı da gördüğümüz üzere ysk da bağımsızlığını yitirmiş durumdayken böyle bir hareket yapmaları takdire şayan.

#herşeyçokgüzelolacak .

[emoji1652] bunun sadece fikir özgürlüğü olduğuna inananlar Alice harikalar diyarında yaşamaya devam ediyorlar. Uyanın, dünya masallardan ibaret değil artık.

Her şeyin çok güzel olacağına inanalardanım fakat bu pr çalışmasını görmeyecek kadar patates değilim( sözüm meclisten dışarı) Herkes kendi kozunu oluşturuyor işte. Bizde oturup izleyip “vay be” demekle yetiniyoruz.

Gerçekten kalbi bu yönde atan sanatçılar var tabi. Beren Saat gibi onlarınki gerçekten fikir özgürlüğü. Fakat bu listeye sonradan katılan bir çok sanatçı pr çalışmasından başka bir şey değil. Sizi sanatçılarla meşgul ederken bir yandan dolar fırladı diğer yandan yoğurt kabından ekmeklerin kese kağına kadar vergi eklendi filan. Daha görmenizi istemedikleri nice şeyler bu sanatçıların bir cümlesiyle gölgelendi.

bahsi geçen herkes için zaten her şey çok güzel. Kitapella ya katılıyorum, pr dan başka bir şey değil. ben bu adama(lara) güvenemiyorum.

bir zarftan çıkan 4 pusula ve birinde uygunsuzluk. akla zarar bir iş. söyleyecek çok söz olsa da, #herşeyçokgüzelolacak diyorum!
Ekonomik olarak berbat bir halde iken de hala seçime harcanacak paralar bize daha da cok zarar verecek.

qd64y5.png

Cin ali serisiyle büyüyen entelektüel sanat camiasının içler acısı hali “ HANİ Derler ya ATATÜRK gibisi 100 yılda bir gelir diye“ twit atarak milyonlara hitap ediyor. Atatürk gibisi yüz yılda bir gelir mi bilemem ama bunun gibi binlercesi her gün geliyor. ( 1984’ün 84 yılıyla alakası yok tabi ki)

Son düzenleme:
Ne yazık ki, ülkece oyalanmamızda üzerimize yok. Sağolsun sanatçılarımız da bize uyuyor.

Dünyanın en iyi yönetimi bu ülkeye getirilsin, yine dolar mahkumu olacağız. Neden mi? Üretmiyoruz. Yiyoruz, tüketiyoruz, yarınlara saklamıyoruz.

Bizler bir değişebilsek, dünya gereklerini sağlam bir şekilde kodifiye edebilsek işte o zaman her şey çok güzel olacak!

Bas bas bağırıyoruz ağalar, sesimizi duyan yok. Siyasetimizi de bu yalnızlığımıza ortak ettik, sahada top koşturtuyoruz.

Kombine biletler ne kadar?

Meseleyi taraftarlığa çevirdiler. Ülkenin asıl sorunları unutturuldu. Kenya bile kendi arabasını üretiyor artık. Bi de bize bak? İktidar fabrikaları kapıyor, muhalefet ise almanlar çok güzel araba fabrikası kurmuş gittim gezdim biz niye uğraşalım oradan alalım diyor. Vizyonsuz insanlarla nefes almak için zaman kazanmaya çalışıyoruz. Sonra da geçip her şey çok güzel olacak yazıp, gerçekten bu şartlarda her şeyin çok güzel olacağına inanıyoruz.

Sana düşman, bana düşman, bilime düşman, sanata düşman, düşünmeye düşman.
Kendisi gibi düşünmeyene düşman.
Zamanı yiyerek,emekle büyüyen, güzelleşen her şeye düşman.
Guernica'ya düşman,fazil'a düşman, kelimelere düşman.
İlim cahilliği gidersede eşeklik (afedersiniz) baki kalir. Kalem mi? oda en keskin silahtir ne cahilin nede esegin (afedersiniz) elinde heba olmamilidir.Bu silahin aklî selim iyi insanlarin eline gecmesi dilegiyle. Saygılar
Her şey çok güzel olacak.

Sonuçta Bunlar Sanatcı Bunlar Topluma Hitap Eden Kesim. Bu Kişilerin Bu Tarz Hitap Etmesi Bence Güzel Bir Gelişme Çünkü Demek`ki Toplum Ve İnsanlar Bazı Şeylerden Rahatsızlar ki Herkesin Birleştiği Bir Konu Varki #Herseycokgüzel-olacak :)

Şimdı Bakalım Önce Aynaya Bakalım Sonra Eleştiri Yapalim. Şimdi Bir Milletvekili Vardı Sanatcı Kökenli Uğur Işılak Mecliste Tek Yaptiği Şey Uyumaktı. Ancak Bu Kişi Sanatcı Oluyor.Çünkü Milletın Vergisi İle Milyarlarca Maaş Alip Mecliste Uyumaktan Başka İşi Olmayan Kşi :) Ancak Toplumun Sesını Yüksetmesıne Sebeb olan ve Akabinde Kanayan Yarasına Basan Kişiler Neden Malum Kişiler ve Yandaş Medya tarafından Hain Yerine KonuLuyor. Çünkü Orhan Gencebay Sibel Can Hülya Avşar Hülya Koçyiğit Gibi Sarayın Kapisinda Yatmadıklari İçin Sanırım Bu Yapilanlar. Unutulan Birşey Var Bu Sanatcılar İçerisınde 15 Temmuza Karşi Duranlarda Vardi. Şimdi Soruyorum Sızlere Bu Kişiler O Zaman Vatanseverdi Şimdımı Vatan Haini Oldular.

Bakınız .

s-12a607efe4c71b0c0831bea61f9c5e73ec4d0db0.webp

s-74f8b565bba7217dd05f46526c29d8dc17b775a6.webp

s-b70a151bd2b2eb7fbe12abffdf121718a83f61e6.webp

Şimdi Yukardakı Sanatcılar Bu Vatanın Evladı . Bugun Bu #Herseyguzel-olacak Sanatcılarımızda Bu Vatanın Evladı. Ancak Sizler Sizden Olmayan Kişileri Dişlamayı Sizlerden Öğrendi bu Millet Ama Sizler İstesenizde İstemesenizde Emin Olun Herseyguzelolacak Eğer ki Şimdi Olmazsa Bir Daha Olmayacak . Şimdi Saygıdeğer Reis``in Bir Sözü İle Bağlamak İstiyorum Konuyu ``Sanatcı Sanatıyla Konusur Bu Tür ınsanlara Dalkavukluk yapmaz`` Pekı Oyle Sanatcı Sanatını Yapsın Peki Hülya Koçyiğit`in Damadına Verdiğiniz iHALELER Sadece Sanatını Yptiği İçinmıydı . Yoksa Saray`in Kapisinda Yattiği İçinmi Yoksa Uğur Işılak Gıbı Adamların AKP için Yaptıkları Şarkılardan Dolayı Meclis te uyudukları ıcın mı ..

Bu ülke Ne Çektiyse Bu Tarz Durumlardan Dolayı Çekti. Sivas Ta Sanatcilari ve Aydınları Yakan Zıhnıyet ıle Şimdıkı Bunu Yapan Zihnıyet Arasındaki O Zamankıler #yobaz ıdı . Şimdıkıler #Akkoyun !

qd64y5.png

Cin ali serisiyle büyüyen entelektüel sanat camiasının içler acısı hali “ HANİ Derler ya ATATÜRK gibisi 100 yılda bir gelir diye“ twit atarak milyonlara hitap ediyor. Atatürk gibisi yüz yılda bir gelir mi bilemem ama bunun gibi binlercesi her gün geliyor. ( 1984’ün 84 yılıyla alakası yok tabi ki)

Yapma bunları esekherif yapma carpilacaksin bu mübarek günlerde, mehmetçik vakıflarına yaptığı bağışları neden yazmiyorsunda böyle cin ali masallarını paylasiyorsun, Cambaza bağ cambaza derler sonra jombo:nono:

Bu tür başlıkları çok seviyorum hacı.

Şimdi efendime söylüyüm. Zaten sandık kurulları malum kişiler tarafından seçildi. Ve bankalar çıkıp dedi ki siz her seçim bizden memur alıyorsunuz şimdi suçlu bizim gönderdiğimiz memurlar mı? Dediler. Sorarlar adama 4 oy dan sadece biri mi şüpheli. Sorarlar adama yine çoğu sandık ta görevli kişiler yine cumhurbaşkanlığı ve referandum seçimlerinde yine görevlilerdi. O zaman bir hile dönmedi de şimdi mi döndü?

O kadar sanatçıya 2 lider olmak ile beraber alenen tehdit etmeniz? Yok yani halk ayaklansa ciddi ciddi ne yapabilirsiniz acaba? Avrupa dan bile tepki gördünüz yahu. Böyle bir seçim hiç bir ülke de olmadı diye. Haaanee seçimle gelen seçimle giderdi? Arkadaş kaybettiniz tüm dünya bunu biliyor. O YSK başkanı 2014 te ne demişti? Verilen mazbata geri alınmaz. Ususüzlük yapan yargılanır değil mi? Tükürdüğünü yalayıp yutmak böyle bir şey olsa gerek.

Cehennem de yanacaksınız ki o kadar insanın bedduasını aldınız alıyorsunuz. Ama eminim bu tür kişiler 2023 itibari ile yargılanacaklar. İçimde inanılmaz bir kin ve öfke var. Kusmaya kalksam banlanırım.

Bu kadarı yeterli sanırım.

Son düzenleme:
Bir ülkede sanatçının siyasete karışmamasını söylemek neyin kafası bilemiyorum. Asıl onların fikirlerini özgürce belirtmesi gerekiyor ki, korku dünyasından çıkabildiğimizi anlayabilelim. Bir sanatçı nasıl hükümet taraftarı olduğunu belirtip, iftarlara kutlamalara gidebiliyor ise başka bir sanatçı da bir siyasiyi destekleyebilir. Şimdi bunlar dalkavuk ya da şakşakçı ise, hükümet partisini destekleyenler de aynı minvaldedir. Ama işte öyle bir ülkeyiz öyle bir milletiz ki bir sanatçı sırf kendisinden farklı olan bir siyasiyi destekledi diye başka bir sanatçıyı gömüyor. Sonra da çok rerörö. Ülkeye karşı umutlarım sıfırın altında vallahi.

Sag mi kazanacak, sol mu; bilemem. Bahar mi gelecek, kis mi? Bunu hic on goremem. Ama fanatizm seviyesine ulasan beyinlerden karsilikli akan bu zehirden, hepimiz etkilenecegiz. Insanligin, ozellikle Turk insaninin bir anca fabrika ayarlarina donmesi gerekiyor. Yoksa burada bile hakaretler & dusmanliklar bas gostermeye baslayacaktir. Burada ne yazilirsa yazilsin, bizler ne soylersek soyleyelim; bir karar verildi ve gidip oylarimizi kullanacagiz. Burada akkoyun & karakoyun demekle bir yere varamayacagimizin kanisina varalim. Sanatcilar her devirde PR 'larini yapar, bize de eyvallah demek duser. Yine ayni dejavuyu yasiyoruz.

Sag mi kazanacak, sol mu; bilemem. Bahar mi gelecek, kis mi? Bunu hic on goremem. Ama fanatizm seviyesine ulasan beyinlerden karsilikli akan bu zehirden, hepimiz etkilenecegiz. Insanligin, ozellikle Turk insaninin bir anca fabrika ayarlarina donmesi gerekiyor. Yoksa burada bile hakaretler & dusmanliklar bas gostermeye baslayacaktir. Burada ne yazilirsa yazilsin, bizler ne soylersek soyleyelim; bir karar verildi ve gidip oylarimizi kullanacagiz. Burada akkoyun & karakoyun demekle bir yere varamayacagimizin kanisina varalim. Sanatcilar her devirde PR 'larini yapar, bize de eyvallah demek duser. Yine ayni dejavuyu yasiyoruz.

İki gözümün çiçeği yorum yapmış.

Komik. Tarkan hayatı boyunca bi görüş belirtmemiş, PR çalışması diyenler var. Asıl PR çalışması Arda Turan'ın futbola siyaset karıştırmasıdır arkadaşlar. Sanatçılar gerekeni yapmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti her geçen gün daha da rezil olmaktadır. Sanatçı halka ışık tutmalıdır. Gerçekleri konuşabilmelidir. Kitap okumuş okumamış onu bilemem. Sanatçı diye Aleyna Tilkiyi alıp başımıza çıkartırsanız böyle oluyor işte. Bu ve bunun gibileri büyüte büyüte şımarık çocuklar elde ettik.

İstediğiniz siyasi görüşten olun. Tüp sıranız bitti, tanzim satış sıralarınız geldi. Hastane sıranız bitti, ameliyatlarınız 1 sene sonraya atıldı. Geç kalınmış tepkidir.

Öte yandan bu arkadaşları fişleyen ve ekmek vermemeye çalışan bir insan ordusu da var. Kendinden olmayan herkes terörist.

Yıldırdınız artık gerçekten. Gidin, ölün ve bırakın Türkiye'nin kanını emmeyi.

Geri