Sanatçılardan Gezi'ye Çağrı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Taksim Dayanışması, Gezi Parkı olaylarının birinci yıldönümü 31 Mayıs'ta meydanlarda olacaklarını açıkladı. Taksim Dayanışması '31 Mayıs'ta Meydandayız' isimli bir video yayınladı. Sosyal medyada paylaşılan videoda Gezi Parkı olaylarından görüntüler eşliğinde Tarık Akan, Edip Akbayram, Gence Erkal, Şebnem Sönmez ve Ezel Akay'ın aralarında bulunduğu isimler konuşuyor. Videoda Gezi Parkı olaylarında hayatlarını kaybedenlerin isimlerini de tek tek sayan sanatçılar, '31 Mayıs'ta Meydandayız' ifadesini kullanıyor.

[YOUTUBE]sydPUUPfrHA[/YOUTUBE]

Sanatçılardan Gezi'ye çağrı - YouTube

şimdiden molotof hazırlamaya başlayalım. Karaborsa satarız belki.

allaaam nasil komikli yorum olmus gercekten oyle .s.s

Bu sanatçı kitlesi aydınlığa değil, karanlığa götürür. Siz siz olun peşlerinden gitmeyin.

kaygili_karsiti_saskiniz_ilanijpg_h551.jpg

Çokta umrunuzdaydı ölenler.Gezi olaylarının başlangıcı gibi gene fitili ateşleyin halkla polisi karşı karşıya getirin soluğunuzu tatil beldelerinde alın.Sanatcı örnek olmalı diye düşünüyorum.

Yakip yikmaktan baska bisey bildikleri yok,
Bahane lazim insan ogluna , ne tepkileri tepki ne inanclari inanc.
Galeyana gelmeye hazirlar

NiL canım benim emin ol akp hükümetinden daha çok önem veriyorlardır ölenlere.
En azından ben ağızlarından ''Allah rahmet eylesin'' duydum, teröristti değil.

açılımcı sanatçılarınız var sizin de.biz bişi diyomuyuz.biz sabah kahvaltılarına katılmıyoruz sadece

Yağmacılığa davet hadi bakalım.

@NiL canım benim emin ol akp hükümetinden daha çok önem veriyorlardır ölenlere.
En azından ben ağızlarından ''Allah rahmet eylesin'' duydum, teröristti değil.
Canım ben burada yıldönümlük bir mevzu göremiyorum ve tek endişem ölümlerin çoğalması taşkınlıklar yoksa ne eyleme ne yürüyüşlere lafım sözüm yok benim.

biz hanımla Caddebostan sahilde yürüyoruz sabahları.sorun olmuyor.

Canım ben burada yıldönümlük bir mevzu göremiyorum ve tek endişem ölümlerin çoğalması taşkınlıklar yoksa ne eyleme ne yürüyüşlere lafım sözüm yok benim.

her yapılan eyleme mutlaka provakatör giricektir zaten canımın içi.
Ama gezi gerçekten bambaşka bir olay ve ben bu konuda çoğu insanın samimiyetine inanıyorum.
Umarım ölüm olmaz daha da fazla , o konuda haklısın

Geri