Sanane - Banane ?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
"Söyleyip geçeceksin, yürüyüp gideceksin, öyle herşeyi enine boyuna düşünürsen çıkamazsın işin içinden.

Öyle demişler , böyle demişler, dememişler , düşünmüşler, söylemişler , aman ne gam. Banane ?

Neden öyleydi , neden böyleydi , öyle miydi , böyle miydi diyene üstüne vazife mi ? Sanane

Edepmiş , adapmış kimene..

Gam eylemiceksin gönlünde , oturup kara kara düşünüp kararıp kalacağına , sal engine , bak keyfine !"

Ben tuttum bu olayı biraz geç kalmış olsam da arsız olamam ama gamsız olmayı deneyeceğim .. Siz ne düşünüyorsunuz peki ? Herkesin hayatı aldığı kararlar kendisini ilgilendirirken başkalarına " SANANE" kelimesini ne kadar kullanabiliyoruz yada etrafımızda olan olaylara "BANANE" tepkisini ne kadar verebiliyoruz ? Sorgulamak lazım..

El alem ne der diye bir put var ve onu yıkarsan kimseyi takmaz gamsız biri olunur

Bu konuda oldukça beceriksizim.
Her ne kadar gamsız gibi görünsemde, içten içe can sıkıcı oluyor ne yazık ki.
Bu da bizim kusurumuz olsun.

Hayatımda aldığım kararları sorgulama cüretini gösteren herhangi biri yok. Eğer sizlerin varsa tavizkâr yapınızla marbut bir durum söz konusu olabilir.

Herkesle aramda bir mesafe vardır illaki!
Kimse beni sorgulayacak cesareti gösteremez. Beni ilgilendirmeyen hiçbir şey de benim dikkatimi çekmez zaten.

Geri