Sanaldan tanıştığınız kişiyi görünce beğenmezseniz ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Okey oynamak için buluşulduysa tipinin ne önemi var ki?

Ben şuradan bi su alıp geliyorum sen otur

blind date yapan mı kaldı sanki? herkes öncesinde birbirini görüyor. sanaldan tanıştığınız kişilere sizi gördüğü zaman sizinle bağdaştıramayacağı kadar üstünde oynanmış fotoğraflar atmazsanız, boyunuzla kilonuzla ilgili yalan söylemezseniz, fiziksel bir handikapınız varsa dürüstçe belirtirseniz "beğenmeme" durumunu minimuma indirirsiniz. ama tabii bu "beğenmeme" fiziksel durumdan ötürü değil de dümdüz mal olduğunuz içinse ona pek yapacak bir şey yok.

Blind date nedir ya yeni nesil ağzınıza yapıştı resmen eski topraklarda böyle yaparsa Sjssjsj

Blind date nedir ya yeni nesil ağzınıza yapıştı resmen eski topraklarda böyle yaparsa Sjssjsj
blind date ta mektup arkadaşlıkları zamanından kalma bir şeydir serçe, taksim meydanda bekle yakamda kırmızı gül olacak muhabbeti yani. yeni nesil ne bilsin blind date'i? onlar birbirlerinin ciğer röntgenine kadar görüyor buluşmadan evvel.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
blind date ta mektup arkadaşlıkları zamanından kalma bir şeydir serçe, taksim meydanda bekle yakamda kırmızı gül olacak muhabbeti yani. yeni nesil ne bilsin blind date'i? onlar birbirlerinin ciğer röntgenine kadar görüyor buluşmadan evvel.
Tamam da blind datenin blind date olmadan önceki hali ile neden söylemiyorsun Sjsjs
Tabi onlar ne bilsin biz pastahanede muhallebi yiyen nesil :d

Peki bunların hiçbirini bilmemem?

Boşuna demiyorum ben ot geldim ot gidiyorum diye.ddd

bana biri sen feyksin demişti.
ya feyk olsam bu yüzümü seçerim sence?

Yerli milli Survivor Taner'in "Elime gonuş" tepkisi var iken blind date neymiş ya la? Her gün hergün, değişik icatlar çıkartıyorsunuz ya. Öp beni, yala beni, şap beni, şup beni manyak manyak işler.

Ayrıca Yurt dışında kaldığım belirli bir süreden sonra, yerli milli ülkemizdeki birçok kızı beğenmez olmuştum. Hala daha öyleyim. Lisede iken bu gözler; İki parmak kalınlığında bıyıkları olup "Sıpıhh sivmiyirim." diyen dişi makak gördü. Kıza artık nasıl yürümüş ise abazanlar, kız kendini Adriana Lima filan zannediyordu.

begendigim biyeri cıkar elbet mesela diz kapakları umarım kemik yapısında cukurluk yoktur ya .s

Erkek ya da kadın olması fark etmez ama -yanlış düşünüyor olabilirim- kadınlar uygulamalar ya da filtreleri çok fazla kullandığı için bu daha çok erkekleri ilgilendiren bir soru olabilir. Günümüz erkeklerinin özellikle uygulamalardan dolayı her kızın gerçekte inanılmaz güzel olduğunu düşünerek özel mesajlar vasıtasıyla alevli emojiler veya bol bol beğeni ve kalp atarak tavlamaya çalışıyor. Uğraşlar sonucunda yüz yüze gelince de sorgusuz sualsiz hayal kırıklığına uğrayıp tek bir kelime bile yazmıyor. Aynı zamanda karşıdaki kadının da özgüvenini yok ediyor. Abi canlı görmeden muhabbet etmeden kişiye yürümek nasıl bir yokluktur. Eski bir filmdeki sahnedeki gibi “ben senin fotoğrafına aşıktım” misali oluyor :)

tanışırsak sanaldan
mış gibi yapmam yalandan
biyolojik saatim geçiyor
gelip iste babamdan

adlı, bu muhteşem şiyirimi 17 ayrı kıza söyledim, hiçbiri de gelip istemedi. Demek ki bennen gönül eylemdirdiler, faide sağlayıp buruşturup attılar beni, puh yazıklar olsun.

sohbeti güzelse, eğleniyorsam o günü birlikte geçirir bir daha aramam.

Geri