Sanaldan Ciddi Birliktelik Olur mu?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Çok zor gibi görünüyor ama imkansız değildir diye düşünüyorum.Ya sizler...?

Sanala birliktelik yasayacak birini bulmak amacıyla gelenler icin sanmıyorum ama akılda olmayan karşılıklı hissedilen ve reel hayata tasinabilen birliktelikler olabilir. Bakkalda,kasapta,tiyatroda,durakta tanışmak ile eşdeğer bir platform sanal dünya.

Düşünsenize buraya hayır diyorum aptallık falan diyorum sonra aşkımlı yavrumlu postlar atıyorum.
DEHŞET

Sanalda ciddi birliktelik olur ancak; Aynı şehirde her zaman görüşebilirseniz ve birlikte vakit geçirme imkanınız var ise ciddi bir birliktelik olabilir. onun haricinde çok zor.

10 sevgilisi olup 9u forumdan olan çıkmaz sorular ı konuya davet edelim hatta bir tanesi benim ilk gün selam 2. gün utanan maymun 3. gün güldük eğlendik hadi grşrz

Büyük konustnmu basina cok sey geliyor insanin..
Ayrica cok ciddiydik okadar ciddiydik ki ciddi olusumuzdan soguduk ve bitti :D

Ama yapabilen var evlenen var Bu yüzden cok mutlu olsunlar da diyeyim.

ciiddi biriysen olur grifikir

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasibin nerden çıkacağı belli olmaz. Büyük konuşmamak lazım aslında ama ciddiyete gelince. Sanaldanda tanışsın reeldende tanışsan yüz yüze görüşmeden ciddi evlilik zaten olamaz.
Bazıları demiş aynı şehirdeyse olur. Hiç alakası yok bence. İnsan karşılıklı severse uzakta da olsa evliliğe gidebilir. Önemli olan kalplerin bir olması. Sevgi anlayışı birse kesinlikle mümkün herşey.
Sonuç olarak kimin iyi kimin kötü çıkacağı belli olmuyor hayırlısını dilemek lazım

Olabilitesi var. En zor ciddi ilişki modelidir. sonuca gidildiğinde dadından yenmez. Emek verilen herşey kıymetlidir

ahahha benimle olmaz onu diiim sakın aşık felan oliim demeyin :p

Kaç kişi ciddi ciddi bunu düşünür..bilmem..büyük bir rastlantılar zinciri birbirini kovalamalı ve sanırım herşey olması gerektiğinden cok daha iyi olma..ortaya ciddi bir sonuc cıkması için.

Çocuklarının pipileri tüylenmiş, 3 çift hemen yazabilirim.

nick ve şfrenn cddi brlkteliği vr. biri olmaynca fruma giremiyosn

Geri