Sanalda tanıştığınız biriyle hiç görüntülü konuştunuz mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Sanalı sanalda bırakırım.

Eskiden MSN vardı. Oradan tanışıp konuştuğumuz arkadaşlar olmuştu tabiki. Ama sanaldan tanışıp da telefondan kimseyle görüntülü konuşmadım :)

konuşabilir
görüşebilir
bunlar normal şeyler

bilgisayarda cok gorustum telefonu hatirlamiyom gorusmedim galiba

lise zamani ilk defa bi siteye girdim
her zaman oraya giriyomusum gibi muhabbetlere katiliyorum herkese laf atiyorum falan
sonra adminler aralarinda konusurken cay icelim falan dediler
baktim bana yakin oturuyolar dedim ben de suradayim gelin beni de alin :dd
gelip beni aldilar gittik bi yerde cay ictik gecenin bi vakti uc kisi sohbet ediyo ben uyuyorum uyurken cay da icemiyorum kxmcxmxmxm
sonra aldiklari gibi eve geri biraktilar o gun de oyle bitti

Msn zamanlarında falan çok yapardım da artık ilgilenmiyorum. sonuçta gördüğün şey gerçek bir insan değil sadece birtakım pikseller. bir buluşmanın yerini asla tutmaz.

Hic olmadi lakin benim basima guzel bir olay gelmisti.

Bir edebiyat portalinda tam hatirlamiyorum lakin varolus ile ilgili bir konuyu munazara ediyorduk.Konu haftalarca surdu ancak hic bir sonuca varamiyorduk.Karsi taraf anaforik ve hayli uzun cevaplar yaziyordu.Mukabele yapmak ve benzer nitelikte cevaplar yazmak kimi zaman zor ve moral bozucuydu.

Bir gun renkli cikti almak icin internet kafeye gitmem gerekti.Ciktilari alirken ara da,munazara konusuna cevap yazmak istedim.Arkadasin rumuzu Kuzgun'du ve ben cevap yazarken o da cevrimiciydi.Bir kac dakika sonra internet kafenin kasa bolumunden ciktilari almaya gittim.Giderken ayni siteye bakinan birisi dikkatimi cekti.Caktirmadan arkasindan bakinca,ayni konuyu okudugumuzu farkettim.Detayli bakininca internet sitesinden bana cevap yetistiren adamla,yanyana oldugumu farkettim.O an bayagi guldum.

Bilgisayar basina gectim.Tabi bir yandan da gozum,diger masada Kuzgun'un uzerinde.Bu defa digerlerinden biraz daha uzun ve teferruatli bir cevap yazip,panter gibi pusuya yattim. : )

Uzaktan da adami kesiyorum,hafiften arkasina yaslandi "bu yavsak yine ne yazmis" dercesine tavana bakindi.Tam cevap yazmaya baslamisken.Ben dayanamadim arkasina yanasip,abicim yorulma ne diyeceksen buradan diyebilirsin dedim."Nasil,ne,Sen sitedeki vs..." kisa bir soktan sonra tanisma faslina gectik.4-5 yas benden buyuk birisiydi,gercek ismi Gurkan'mis.Karsilikli iki uc bardak cay ictik keyifli bir sohbet yaptik.Ben kendisine yanimda olan bir kitabi hediye ettim.Cok sevindi helallestik ve ayrildik.Simdi dahi aklima gelince tebessum ediyorum.

Geri