Sanalda tanışıp evlenmek sağlıklı mıdır değil midir?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
ilişkinizi sadece telefon ve yazışmakla sürdürmediğiniz müddetçe, sosyal medya platformlarından tanışmak artık sıradışı değil. edit: gerçi tam olarak bu sorulmamış ama nys.

Biriyle nerede tanıştığınız değil, kiminle tanışık olduğunuz önemli. Mekân, zaman kavramları önemsiz.
Diğer forumda iki değerli insan tanışıp evlendi ve görüyoruz ki aile de genişlemiş ve çok güzel görünüyorlar.
İyi ve kötü örnekler verilebilir, ama kişiler önemli sadece. Bu sanalı iyi ya da kötü yapmaz. Bir araç sadece amaca giden yolda.

Sanaldan tanışıp ciddi ilişki yaşadığım insanda oldu,çok güzel arkadaşlarımda. insanlar samimi dürüst olabildiği sürece sanal,reel farketmez.he dürüst insan kaldı mı o ayrı bir konu ?

Sanal'da Tanışıp Evlenmek Sağlık'lımıdır Değil'midir​

bu ney ya?
siz "okuma yazma biliyorum" dememelisiniz.

İyi örnekler var ama bu genelleme yapabilmek için yeterli örneklemi vermez.

Eskiden görücü usulü vardı. Sanal da buna benzer. Torbadan ne çıkacağı tamamen şansına.

Sanal diye nitelendirdiğimiz platformlarda önemli

İnstagram, twitter vb. uygulamalarda sanal ve bu uygulamalar sayesinde birçok insan tanışıp evlenebiliyor. :) Bunu sadece forum olarak daraltmak çok mantıklı değil gibi.

Sanal diye nitelendirdiğimiz platformlarda önemli

İnstagram, twitter vb. uygulamalarda sanal ve bu uygulamalar sayesinde birçok insan tanışıp evlenebiliyor. :) Bunu sadece forum olarak daraltmak çok mantıklı değil gibi.
Yoksa???

Sanal Ortamda Tanışıp Evlenmek Sağlıklı mıdır? Değil midir?​

şimdi oldu..

Ay yok ya ben bu mecralarda tanışan arkadaşlara sahip çıktım çünkü bu bakış açısını biraz genişletmek lazım Süreyya hanımcım :)
Hakli olabilirsiniz inanna hanimcigim.
Tanisan tanisiyor evleniyor vs...
Yadirganacak bir durum da deil..
Iletisim cagi böyle bir sey.
Olabilir bittabi

Geri