Sanalda hakkınızda söylenenleri duyduğunuzda gülmekten böbrek taşı düşürdüğünüz yalanlar

• Kullanıcı need
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya arada gelip kapak yapıp gidiyor ya Sjsjsjs

Bi noktaya kadar gülüyorum sonra şaşırıyorum yani bu kurgular, senaryolar falan.
Sonra bi de gelip samimi olmaya çalışıyor, bi övgüler, ay haritama baksanalar falan.
Şizofreni desen değil, yani o kadar deliye benzemiyo. Bilemiyorum.
...derdim bir zamanlar. Sonra bir çok kişinin böyle olduğunu, anormal ve farklı olanın ben olduğumu fark ettim.
Adapte olmamaktan memnunun tşkler.

Bir arkadaşım edebiyat kanalını alacaktı çok sever kendinde dursun istiyor hep. Bana da dedi ki gel co ol kanala dedi co demek kanalın ikinci alt sahibi yani kanalın sahibi ikinci bir kanal sahibi atıyor kanala.

Neyse istemesem de arkadaşım ikna etti beni co oldum arada giriyor kanala bakıyor sohbet ediyor çıkıyordum
Bazı kızlar arkadaşıma gidip o kız seni kullanıyor o kız şöyle o kız böyle ulan arkadaşım dedi ki eğer sana teklifi ben yapmasam ben istemesem ben bile inanırdım dedi. :)
Bu kızların hepsi de yüksek mevki de adminler kıskançlık boyutu da önemli tabi.
Ama insanlara tavsiyem birinden birini kıskanmayın kendinize güvenin ve kim naparsa yapsın gerçekler ortaya çıkar zamanla :))
Desinler..

Gülünce böbrek taşı mı düşüyor?

(Resident Alien'deki doktorun gülerkenki iticiliği aklıma geldi tam da yazarken.)

Böbreğe baskı yapmayın Sjsjsj

Yani sen yalan diyorsun. Ya ben doğruysam o halde ne olacak. Senin 10 senelik arkadaşın vardır yalancının önde gidenidir? Peki o halde ne olacak doğru söyleyen elenecekmi.

o kadar çok ki.

Evli ve 3 çocuklu olduğumu duyunca ben de şaşırmıştım,3.çocuk isteği nereden gelmiş bana...

Geri