Sanalda erkekler sadece günlük eğlence için mi ilişki yapar?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Kişinin sanala nasıl baktığına sanalda nasıl davrandığına göre değişir bu durum.

Aynen konuda da belirtilmiş büyük çoğunluğu ne yazkki hemcinsimde olsa ne yazıkki dlaga amaclı..

evet, ciddiye binince işler değişir tabi.

Bana göre sanal zaten eğlence alanı, kızlarda erkekler de birbirleriyle eğleniyorlar. Her iki taraf da bunun farkında olarak.
Hayır ben ciddi bi ilişki kurmak koca bulmak için takılıyorum diyen bi kızz varsada, karşısındakini tanıyıp bilmeden o adama güven duyan aklına şaşarım.

Ulan ne erkekmiş bu arkadaş ne olsa hemen "erkekler aldatıyor erkekler eğleniyor erkekler şöyle böyle" diyorsunuz. Varsayalım erkek sanalda kızlarla eğlenmek için ilişki yapıyor o kız bunu anlamıyorsa zaten eğlenmeyi haketmiş bir salaktır. Kısacası sanal bu arkadaş,hepimiz buraya eğlenmeye,vakit geçirmeye giriyoruz bunu erkek kız olarak ayırmayın.

Adam olmayan öyledirr herallde

Benim sanaldan evlenen arkadasım cok

Gülüyorum sadece :) adam olan karakter sahibi olan zaten her yerde aynıdır bunun sanalı reelimi var?

Sanaldan sevgili haltını bir kere yaptım,onda da gereken cevabı aldım bir kere daha yapmaya gözüm yer mi bilemem.

biri konuyu açan hatunu evlendirsin hepimiz rahatlayalım :d

HckRcCA.jpg

sorunun cevabına gelecek olursak da, ben mazoşistim acı cekmek icin başlıyom ilişkiye... eglenince ayıp oluyor baksanıza :T:
eee öyle soruya böyle cevap :d

Kadınlar peki? Ya da biraz daha kibar olayım; bayanlar... Onlar sanalda kaç günlük eğlence için ilişki yapıyorlar acaba? İstisnalar kaideleri bozmaz tabi. Ona sözümüz yok.

Bence bu konunun cinsiyet ile alakası yok .
Karakter ile alakalı.

sanalda ki ilişkilerin çoğu sevgi özlem aradığımız için, ve sevdiğimiz şey o aradığımız sevgidir.. karşı tarafa karşı gerçekten ilgi yoktur.. hatta biri gitmek ister, diğeride gitme ben sensiz yapamam der, aslında yapamayacağı o içinde ki takıntılardır.. bizzat yaşadım.

Karakter ve kişilik meselesi.
Bazı şeyleri yapar iken karşındaki insanı kendinle ilişkilendireceksin.
Yaparken acaba bu benim başıma gelir mi diye düşünmeli insan.
.

Ruhu arsız, sahte gönlü kararsız insanlar için geçerlidir günlük ilişki.

Erkekler her sahada günlük iliski yapmaya meyillidirler :p

Içleri çektiği sürece sizinle ilişkili olan bu tür için nasılda hırpalıyorsunuz kendinizi.Bırakın dağınık kalsın biraz. Ölmezsiniz erkeksizlikten. .p

Geri