Sanalda erkekler sadece günlük eğlence için mi ilişki yapar?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma

Düşüncen bir yandan doğru bir yandan kötü. Kadınları ben suçlamadım. Sadece iplerin kadınlarda oldugunu savundum. Romantizim için eve giderse romantizmin fazlasını alır bunu kadında bilmesi gerekiyor :) Cafeler bittimi sinemalarmı tükendi ozaman ev nedir ? (:

Birde Para için araba için ev için birlikte olan kızlarda var dimi bunuda savun bana ozaman ? :) Bunlarda suçsuz bizim erkekler suçludur :)

Allah aşkına günümüz Türkiyesinde hangi erkek kadına ev alır zengin playboylar capkinlar hariç. Senin sevgilin senden araba falan istese beraberliği devam ettirir misin? Erkek olsam ben asla devam etmem direk yol veririm. Ev diyosun da çok mu kötü eve gitmek? Eğer niyet temizse? İlla eve gidilsin demiyorum. Art niyetli yaklaşan kizlara erkekler oluyor. Bi kız erkeğin düşündüğü gibi düşünmez erkeğe sadece kalbini ruhunu ister erkekten. Başka niyetli kız varsa uzak dursun erkek de zor değil. Ama erkek de seviyor öyle hatunlari. Hepsi öyle olmamakla birlikte tabii :)

Allah aşkına günümüz Türkiyesinde hangi erkek kadına ev alır zengin playboylar capkinlar hariç. Senin sevgilin senden araba falan istese beraberliği devam ettirir misin? Erkek olsam ben asla devam etmem direk yol veririm. Ev diyosun da çok mu kötü eve gitmek? Eğer niyet temizse? İlla eve gidilsin demiyorum. Art niyetli yaklaşan kizlara erkekler oluyor. Bi kız erkeğin düşündüğü gibi düşünmez erkeğe sadece kalbini ruhunu ister erkekten. Başka niyetli kız varsa uzak dursun erkek de zor değil. Ama erkek de seviyor öyle hatunlari. Hepsi öyle olmamakla birlikte tabii :)

Başlıgı ele alalım " Günlük Eğlence " Erkek ilk günden tanıştıgı kızı eve çağırırsa kızda ilk günden gelirse olur ?

Senin söylediğin en az 6 ay geçmesi lazımki kızın eve gelmesi lazım ozaman günlük eğlencemi olur ? :)

Düşünce açını böylece düzeltmiş oluyorum :) Yada başlığı düzelt :) Günlük eğlence günü birliktir. Günün birlik biri senin ya araban için ya evin için yada yat kat için birlikte olur. Bundada kızın payı çok büyüktür. suç erkekte arandıgı kadar kızdada aranmalıdır ki ilk günden tanıdıgın insanın neden evine gidiyorsun ? :) Saygılar :)

Günü-birlik eğlence içinse, sanalda çok "karı-kız" dolanıyor demektir.

Başlıgı ele alalım " Günlük Eğlence " Erkek ilk günden tanıştıgı kızı eve çağırırsa kızda ilk günden gelirse olur ?

Senin söylediğin en az 6 ay geçmesi lazımki kızın eve gelmesi lazım ozaman günlük eğlencemi olur ? :)

Düşünce açını böylece düzeltmiş oluyorum :) Yada başlığı düzelt :) Günlük eğlence günü birliktir. Günün birlik biri senin ya araban için ya evin için yada yat kat için birlikte olur. Bundada kızın payı çok büyüktür. suç erkekte arandıgı kadar kızdada aranmalıdır ki ilk günden tanıdıgın insanın neden evine gidiyorsun ? :) Saygılar :)

Hangi kız ilk günden erkeğin evine gider ki? Üstünden bir müddet geçmelidir; ki bana kalırsa nişanlanmadikça çok da normal değil. Ben kızların hepsi masum demiyorum. Erkek kafalı kızlar da var. ama genel olarak erkkeklerin baya bi kısmı gerçekten sevmek için beraber olmaz. Sanalda takıldığı için zaman geçirmek maksatlı beraber olur; ama hepsi böyle demiyorum. Düzgün erkekler de var. Bu dediklerim içinde yarısı evli olup saklayan kişiler. :) Baslik doğru bana kalırsa.

Hangi kız ilk günden erkeğin evine gider ki? Üstünden bir müddet geçmelidir; ki bana kalırsa nişanlanmadikça çok da normal değil. Ben kızların hepsi masum demiyorum. Erkek kafalı kızlar da var. ama genel olarak erkkeklerin baya bi kısmı gerçekten sevmek için beraber olmaz. Sanalda takıldığı için zaman geçirmek maksatlı beraber olur; ama hepsi böyle demiyorum. Düzgün erkekler de var. Bu dediklerim içinde yarısı evli olup saklayan kişiler. :) Baslik doğru bana kalırsa.

Giden pek çok insan var bu yüzden günü birlik ilişki diyorlar bunlara yada gizli kaçamak :) Boşuna evli erkeğin sevgilisine Metres demiyorlar değilmi demekki varmış ? :)

Demek istediğim bazı insanlar erkeklerin evli oldugunu bildiği halde sırf parası için metreslik yapıyor. Yokmu ? Çok var :) Bence bunu sırf erkeklere yöneltmek doğru olmaz iki ırk içinde ayrı bir söz konusu birşey bu hiç erkek metres duydunmu ? hayır ama kadın metres var (:

Sanal ortam da hayatın bir ürünü sonuç olarak. kişiliğinizi ne kadar sergiliyorsanız o şekilde tanınırsınız.
Doğru insan zaten aynı şehirde olmak zorunda da değil, sanal bunun için bir araç olabilir.
Burada erkek-kız farketmiyor. Günübirlik ilişki yapılacak insan ve yapacak insan tencere kapak kadar uyumludur zaten..

Zaten kimsede yoğurdum ekşi demez.. Atın suçu erkeğe vurun abalıya..

İlişki ve eğlence tek kişilik olmaz erkek kadar kadınında bunda rolü vardır..İlişkide eğlence nasıl oluyor o da ayrı mevzu facebookta dürtmek ve forumda çiçek vermek eğlence ise evet erkekler kızları fena halde kullanıyor..

Sekmeler arası ilişkimi yaşanır.. Her sekmede bir kişinin geleceğiyle oynarsın, hayallerini yıkarsın..

Giden pek çok insan var bu yüzden günü birlik ilişki diyorlar bunlara yada gizli kaçamak :) Boşuna evli erkeğin sevgilisine Metres demiyorlar değilmi demekki varmış ? :)

Demek istediğim bazı insanlar erkeklerin evli oldugunu bildiği halde sırf parası için metreslik yapıyor. Yokmu ? Çok var :) Bence bunu sırf erkeklere yöneltmek doğru olmaz iki ırk içinde ayrı bir söz konusu birşey bu hiç erkek metres duydunmu ? hayır ama kadın metres var (:

Benim dikkat cekmek istediğim metreslik durumu değil. Bazı erkeklerin siber ortamlarda zevk için, eğlence için kızları sevmeden ilişkiye girmeleri. Sadece vakit öldürmek amaç. Evli olduğunu bildiği bir insanla beraber olmamalı hiçbir kadın. Yanlış şeyler. Bilerek beraber olan ayrı. :)

Neden sadece erkek?
Ben çok gördüm sanal ortamda kızların erkekleri kandırıp günlük ilişki yaşayanları.

günlük sevgili bulmaya çalışan insanların kişilik problemi vardır. Bu Kız erkek srk etmiyor. Cinsiyet önemli değildir vesselâm. Niyetin önemlidir.
Erkeğin adı çıkmış 9'a inmiyor 8'e..
Ama bu konu var ki bunlarla çelişki içine girmiyor.
İnsanlar yeni tanıştığı kişiye muhakkak birşeyler hissederler. İstisnaları saymazeak tabii. Tabiatta bu var. Uzu süre konuşurlar anlaşırlar kendilerini tanıma süresi verirler sevgili olurlar. Ama aşk yoktur sadece hoşlantı vardır. Anlaşmaz kısa sürede ayrılır. Sonra bir süre sonra yeni den birini tanır yeniden aynı şeyler olur. Neden mi? Çünkü sanal ortamda yeni yeni farklı insanlar ile tanışıyor insanalar. Daha farklı, daha duygu yüklü oluyorlar. Bu değildir günlük haftalık aylık ilişki olsun. Çünkü insanlar sevgiye aç olursa eğer, herkesten hoşlanır bu iki taraf içinde geçerli.
Ama sırf dalga konusu olsun diye de sevgili olan tipler var. Bunlarla diğerlerini bir tutmamak lazım.

öylemiymiş hmm. (:

Bundan 5 yıl önce tanıştığım. 2 ay takılır ayrılırim dusundugum/uz . Biri ile yaklaşık 3 yılımi geçirmistim.
Bi forumda tanısmıştım ama görüştükten sonra sevgilim olmuştu. Siz karşınızda ki kişiye nasıl bi intiba bırakırsanız karşınızda ki sizi öyle algılar. Nasıl biri olduğunuzun önemi yok. Iyi biri bile olsan iyi niyetli bile olsan.

Sadece sanalda olsa iyi =) birde gerçek hayatta yapanlar vardır onlara burdan el sallıyorum

Forumlarda tanışıp evlenenleri de gördüm.
Sadece sanal ortamda kişilikleri gizleyebilmek, kendini olduğundan farklı göstermek çok daha kolay,insanları tanırken daha çok dikkatli olmak gerekiyor hepsi o.

niye erkek olarak kısıtlıyoruz konuyu, kadınlarında var buna benzer davranışları.

Geri