Sanalda erkekler sadece günlük eğlence için mi ilişki yapar?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Hepsi böyle değil tabii ama böyle olanlar çoğunlukta. Sanala ilk takıldığım senelerde bi abi vardı. İlk o demişti böyle. Sanalda erkekler sadece günü birlik eğlence ve zevk için ilişki yaparlar. Bakma sen o sevgilim, kadınım, erkeğim, bebeğim, bitanem dediklerine en fazla bir ay sürer.
Tabii hepsi öyle değil, düzgün adam gibi seven değer verenler de var. :icon_wink:

Suç kadınlarda her tatlı söze inanırsan tabi kandırılırsın kadınlar genelde bu konuda çok salakça davranıyor.Of ben erkek olsaydım kadınlar yanmıştı:D

Siz nasılsanız karşınızda ki de öyle davranır.

Başlığı okuyunca aşırı anlam bozukluğundan beynim çalışmayı bıraktı. )

Cinsiyet ayrımı yapmamak lazım bu konuda :)

Genel olarak erkeklerin bir kesimi böyle ve hemcinsiniz uyarmıştı beni zamanında ki en son cümlede de her erkeğin öyle olmayabileceğini belirttim. Bazı hemcinsleriniz gerçekten sinsi. Ben kadınlarda rastlamadım; ama bu olmadığı anlamına gelmiyor. Genellikle erkekler bu davranista oluyor. O açıdan söyledim. :hi:

Genel olarak erkeklerin bir kesimi böyle ve hemcinsiniz uyarmıştı beni zamanında ki en son cümlede de her erkeğin öyle olmayabileceğini belirttim. Bazı hemcinsleriniz gerçekten sinsi. Ben kadınlarda rastlamadım; ama bu olmadığı anlamına gelmiyor. Genellikle erkekler bu davranista oluyor. O açıdan söyledim. :hi:

Kadın kuyruk sallarsa erkek ona kapılır :) hiç kadın istemeden buluşma oldugunu gördün mü ? yada hiç kadın istemeden erkeğin evine gidildiğini ? bu olayda zincirler kadının elinde nereye çekerse erkek oraya gider :)

şimdiii doğruyu söylemek gerekirse; amacı bu olmasa da uzun mesafe ilişkisi devreye girince ister istemez işler bu yöne kayar. ben hiç bi uzun mesafe ilişkisinin yürüdüğünü görmedim günlük haftalık-kısa dönemlik- eğlenceler dışında tabi.

Lethe ben bu kadar erotik bir soruya cevap veremem kardeşim kusura bakma :)

Kadın kuyruk sallarsa erkek ona kapılır :) hiç kadın istemeden buluşma oldugunu gördün mü ? yada hiç kadın istemeden erkeğin evine gidildiğini ? bu olayda zincirler kadının elinde nereye çekerse erkek oraya gider :)

Al işte yine kadınlar suçlu! Belki o niyetle gitmiyordur kadın. Tek isteği sadece romantizm olamaz mı? Erkek iradesi devreye giriyor burda. Nefsine hakim olsun kuyruk sallayana bakmasın. Sami Yusuf ne demiş bak:"Ben eşimle tanıştığım gün bütün kadınların cenaze namazını kıldım!" Bu adama da sallayan vardır kuyruk; ama adam nefsine sahip çıkıyor. Yenilmesin kadının cazibesine erkek. İki dakika dirensin. Ama yok işte. Zaten sevgilim / eşim görmez anlamaz; fazla mal göz çıkarmaz; Carpe diem deyip harama uzanıyor erkek. :)

:zuha: Farkındayım ne kasttettiğini ama canım muzırlık yapmak istedi ..

Neden erkekler diye sınırlıyoruz biz bunu? onu anlamadım hiç

Al işte yine kadınlar suçlu! Belki o niyetle gitmiyordur kadın. Tek isteği sadece romantizm olamaz mı? Erkek iradesi devreye giriyor burda. Nefsine hakim olsun kuyruk sallayana bakmasın. Sami Yusuf ne demiş bak:"Ben eşimle tanıştığım gün bütün kadınların cenaze namazını kıldım!" Bu adama da sallayan vardır kuyruk; ama adam nefsine sahip çıkıyor. Yenilmesin kadının cazibesine erkek. İki dakika dirensin. Ama yok işte. Zaten sevgilim / eşim görmez anlamaz; fazla mal göz çıkarmaz; Carpe diem deyip harama uzanıyor erkek. :)

Düşüncen bir yandan doğru bir yandan kötü. Kadınları ben suçlamadım. Sadece iplerin kadınlarda oldugunu savundum. Romantizim için eve giderse romantizmin fazlasını alır bunu kadında bilmesi gerekiyor :) Cafeler bittimi sinemalarmı tükendi ozaman ev nedir ? (:

Birde Para için araba için ev için birlikte olan kızlarda var dimi bunuda savun bana ozaman ? :) Bunlarda suçsuz bizim erkekler suçludur :)

Şu sanal aşk tartışmalarını bir türlü bitiremedi insanımız. Ne sanalmış yani ha.

Geri