Sanalda erkekler sadece günlük eğlence için mi ilişki yapar?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Kesinlikle doğru ... elbet doğru insanlarda var lakin eğlenmek için takilanlar daha fazla En basitinden evli olupta Internette kaçamak yapanlar cok

Her erkek bir değil elbetteki; ama bazıları için sadece günlük zevk olabilme ihtimali yüksek.
Bknz. Evli erkeğin sanalda sevgili yapması.

Bu forumda bu tarz konular da neden sürekli erkekler tartışılıyor anlamıyorum. Dikkat ediyorum bu gibi konuların hepsinde tartışma konusu erkekler. Biraz enteresan geldi bana. Cinsiyet ayırımı yapmadan her iki tarafı da baz alarak açılsaymış bu konu daha mantıklı olurmuş kanaatindeyim.

Böyle düşünüyorsanız İnternette sırf tanışmak sohbet etmek için erkeklerle görüşmezsiniz olur biter.

Artık sadece erkekler değil hatunlar da günü birlik egoları için can ciğer aşk meşk mevzularına giriyor.

Şunuda eklemek isterim,İnternette kendini para ile pazarlıyan bayanlarda dolu.Kamera'da şov yapanlar.

Sanal alemde çoğunlukla, düşüncelerimiz, fikirlerimizi ve duygularımızı paylaşıyoruz. Dış görünüşten çok fikre ve mantığa önem veren erkekler de mevcut. Dolayısıyla düşüncelere önem verip, ilişkilerini bir ömür boyu sürdüren hatta evlenenler de var. Nitekim benim 4 yıllık bir ilişkim bu şekilde sürdü.

Genellemek yanlış olur, gerçek hayatta nasılsa sanalda da öyle bence.

Sanal alemde çoğunlukla, düşüncelerimiz, fikirlerimizi ve duygularımızı paylaşıyoruz. Dış görünüşten çok fikre ve mantığa önem veren erkekler de mevcut. Dolayısıyla düşüncelere önem verip, ilişkilerini bir ömür boyu sürdüren hatta evlenenler de var. Nitekim benim 4 yıllık bir ilişkim bu şekilde sürdü.

Genellemek yanlış olur, gerçek hayatta nasılsa sanalda da öyle bence.

hmm bu dört yıllık ilişkiden dört yıllık arkadaş olarak bi haberimiz olabilirdi mesela :T:

edit : konuyla da ilgili bişeyler söylemek lazım tabii ;
hem cinsiyet ayrımlarına hem de genellemelere karşıyım, bu konu da bolca genelleme içermekte .

Ee yani sanal ile sınırlı kalan bir ilişkiye ne kadar güvenebilirsin ki?

İnsan ilişkisinde eğlenmedi mi neylesin öyle ilişkiyi. .p

Günlük ayrı, gecelik ayrı, yazlık ayrı, kışlık ayrı olmalı.

Denk geldiklerim genelde eğlence veya popüler gözde olmak için
Sanal ilişki havası tatlı gelip reele geçince ilişki bitiyor

Geri