Sanal Uyku

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
[YOUTUBE]4qo0rBaM4ZY[/YOUTUBE]

Bazı insanlar çok güzel şarkılar yapıyor.

[YOUTUBE]WpXMyBk1o_s[/YOUTUBE]

Şu şarkıyı canlı canlı İzmir'de kendisinden dinledim ya artık ölsem de gam yemem.
Sahnenin önünde kendimi tutamayıp çok güzelsin diye bağırdığımda utanıp gülümsemesi...
Ne munis kadınsın Deniz. İyi ki boynuna atlayıp sarılmışım, mis kokulu kadın.
En kısa zamanda görüşsek yine keşke.

tumblr_lwy18r2XZC1qavb8jo1_500.gif

''Bazen öyle çok güzellik var ki dünyada.
Dayanamayacağımı hissediyorum.
Ve kalbim içine kapanacak.

American Beauty

tumblr_kvxrj03lwN1qapc7l

"...Uzun parmaklarını aç ve yorgun ruhumu geri ver. Ağzınla öp beni çünkü açım Meksika ekmeğine.
Burun deliklerime yitik kentlerin kokusunu üfle ve ellerim unutulmuş bir güney sahilini andıran beyaz gerdanında ölmeme izin ver.
Şu uykusuz gözlerimdeki özlemi al ve bir güz tarlasında uçuşan kırlangıçları besle onunla çünkü seni seviyorum.

Camilia, ve adın dönmeyen sevgilisi için son nefesini verirken gülümseyen prensesin adı kadar kutsal..."

J.F

clockwork-orange-a-1971-004-gang-tunnel-00m-pt8.jpg

“Bir akıl çağının kafirliği:
Doğruyu görür ve onaylar; ama yanlışı yaparım.”
A.Burgess

Hayatta gerçekten kendini inanılmaz mutlu hissettiğin anlar kalıyor aklında, bunu sonra hatırlıyorsun. Sonradan da aslında o mutluluk ve sükunet anlarının kısa bir süre sonra gelecek olan büyük sorunların habercisi olduğunu anlıyorsun; yine de o anlardan güzel bir hatıra kalıyor aklında.

Before sunrise

images

‘’... büyük bir çavdar tarlasında oyun oynayan çocuklar getiriyorum gözümün önüne. Binlerce çocuk, başka kimse yok ortalıkta –yetişkin hiç kimse, yani- benden başka. Ve çılgın bir uçurumun kenarında durmuşum. Ne yapıyorum, uçuruma yaklaşan herkesi yakalıyorum; nereye gittiklerine hiç bakmadan koşarlarken, ben bir yerlerden çıkıyor, onları yakalıyorum. Bütün gün yalnızca bu işi yapıyorum. Ben, çavdar tarlasında çocukları yakalayan biri olmak isterdim. Çılgın bir şey bu, biliyorum, ama ben yalnızca böyle biri olmak isterdim. Biliyorum, bu çılgın bir şey.’’

Geri