Sanal Ortam Ne Kadar Güvenli Sizce?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Sanal ortam ne kadar güvenli sizce? Sanaldan güvendiğiniz insanlar var mı?

Hayır, kimseye güvenilmiyor. :)

Güvenli değil . Sanal ortamdainsanlar içindeki sapık düşünceleri daha rahat yazıyor . Gerçek ortamda bu kadar cesur değiller. Daha edepliler YADA EDEPLİ NUMARASI YAPIYORLAR . GİZLİ OLUNCA HER HALTI YİYORLAR . SANAL ORTAM BUNUN İSPATI

Güvenli değil derken kimin ne çıkacağı konusunda sanırım? Valla size kendi hakkında hiç bir bilgi vermeyen sosyal medya da göstermeyen birileri varsa ya söylediği kişi değildir yada buradan kimseyle yakınlık kurmak istemiyordur. İki türlü de o insandan uzak durun yani fazlalık yapmasın.

Epey farklı sosyal mecralarda takıldım ama en güvenilir olmayanı forumlar cidden. Bayağı manyak insanlar olabiliyor.

Bu güvenlik meselesi kişinin kendi elinde arkadaş.
'hoç govonlo doğol' diyoruz da kime göre neye göre güvenli değil ? Bu forum bizim paramızı mı yiyor , yanlış konulara girip beynimizi mi yıkıyorlar, gel buluşalım diyip adam mı kaçırıyorlar? E, yoo. Hepimizin aklı var fikri var :liv:
He, özel bilgilerini paylaşırsan , gizemli takılan sözüm ona yalancı kişilere ilgi duyar , sohbet kurarsan kandırılırsın. Paylaşıyorsan bilgilerini, lafını da etmeyeceksin. Mesela tanıştığı gün fotoğraf ister , numara ister , verirsin. Bir güzel yerler seni cınım.
Çok şükür bugüne kadar pişmanlığım olmadı . Olacaksanız amber gibi olun sjfjd
(Şu son cümlede büyük konuştum , inşallah bu lafımı yutturmazsınız bana , güveniyorum size sjfjdj )

Reel hayat kadar tehlikelidir. Tek farkı, bazı aptallar fazla cüretkar olur... Fareler aslan kesilir vs işte.

ortamlar bahane
insanlar şahane

adı hişbir sistem güvenli değildir olan ama türkçeye ben kimim diye çevrilen film geldi aklıma :d

istisnai aradan birkaç kişi çıkabiliyor konuştuğun onun dışında forum ortamları ve sosyal medya siteleri çok güvenilir gelmiyor bana.

Sokaklardan daha güvenli

Geri