Sanal ile gerçek hayatı karıştırmak

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
Sanal ile gerçek hayatı karıştırmak

* gerçek hayatta "hiç" olan insanların sanalda yetki alınca kendini dünyanın hakimi sanması durumu

* tüm varlığının bir "x" işaretine bağlı olduğunu unutan acıdığım insan tipi (:

Gerçek hayatta istediği seyleri yasayamamıs kişinin bunları sanalda bulmasıyla sanalı gerçek hayatına yeğleme tutkusu

forum üyesi bi kişinin ismiyle seslenilince sallamayıp forum nickiyle seslenince dönüp bakması şekline örneklendirilebilcek durum :p

Disosiyatif bozukluklar ; sanal da olsa birden fazla kişiliğe bürünür kişi.
tedavi edilmeli psikolojisi bozulmuş.

Günümüzde hâlâ gördüğümüz örnekler var.

Eskisi kadar olmasa da hala oksijen ziyan eden tipler.
Sesleniyorum ''hiçbir halta yaramıyorsun''.

Hic reel hayatım yok benim, hep sanalla reeli karıstırıyorum. Yardım etse ya biri :(

Aslında karıştırmak,daha doğrusu Sanal ve reel dünya diye bir ayrım olmaması gerekirdi.
Ancak bazı sorunlu şahıslar yüzünden sanalın altın kuralı; Kimseye güvenme,eğlen geç,ne yalancılar dolancılar falancılar var biliyor musun .s. oluverdi.Yanlış mı? Büyük oranla doğru. Egosu incinmiş kişilerin alternatif olarak kendilerini tedavi etme alanına dönüşmüştür.Gelin görün ki,tanışmaya kaynaşmaya,değer vermeye değecek insanlarda vardır.

Asosyal yapar, ilgiyi dağıtıp başka şeylerle ilgilenmek lazım, sokakta hayat var.

Sanalda ayrı bi kimlik mi kullanıyorsunuz ki?

Çok ağır yorumlar gelmiş ama. O halde buradaki samimiyet sahte oluyor. Kurulan arkadaşlıklardan tut yapılan sohbetlere kadar. Ben bu düşüncede değilim. Burada X tuşuna basıp çıkıyorsak reel hayatta da her dönemi bir şekilde kapatıyoruz. Okuldan mezun olmak işten emekli olmak vs vs. Yani her şeyi sonlandırıyoruz sadece süreç farkı. :) Reel hayatta da samimi oldugumuz gibi arkadaşlıklarımızı bitirebiliyoruz. Ben ikisi arasında hiç bir fark görmüyorum.

Sanal ortam, gerçek dediğimiz yerden daha gerçek geliyor bana.

Notundibi: Sanalla gerçek hayatı karıştırdığımda, çok müthiş arkadaşlıklarım oldu. Deneyin bence.

#f5#İçin sosyal mesaj veriyorum .p "Ayna olursanız, kendinizi görürsünüz yavrularım"

Üüüüf hep sosyal mesaj vermelik konular :(

Gerçek hayatları forum olmuş bazılarının

Geri