Sanal Bebek

Konu sahibi son olarak 4273 gün önce görüldü
Bir zamanlar gazetenin dağıttığı saat pili ile çalışan köpek yedi kedi beslenen bi oyundu

Yerdi,içerdi,altına yapardı, uyurdu.. Teknoloji nerden nereye geldi, çok ilkelmiş (:

Bende çok severdim bununla uğraşmayı ya (: şimdi onun yerine bir sürü sanal oyun var ama onun tadı başkaydı tabi :cici:

yine olsa yine oynarım cok seviyordum :D

Zaten sanal olmasa 50 kere öldürülmüş bebek olurdu .
-Zira hiç bitmezdi isteği .

Ulan bi benimkiler mi hemen iki uc gun icinde oluyordu ya.
Sanal bebelere bile babalik yapamadim. : (

bir ara baya yaygındı o zamanda sevmezdim, saçma gelirdi.

Beslerdim, büyütürdüm sonra öldürürdüm. Sonra elimden aldılar alksşals

Komşunun kızı ile ortak sanal bebeğimiz vardı beraber beslerdik. Acıktığında emzirmeye çalışırdı.

İlk sanal bebeğim yaşasaydı şu an liseye gidiyordu :( yavrum benim kıyamam.

Oradaki bebeğe bile bakamazdım ben ya. O yaşlardan belliymiş sorumsuz olacağım :p

İlk sanal bebegim hediye olarak gelmisti. Hasta oldugunda agzi burnu bi tarafa kaymisti. Onu oyle gorunce bi saat aglamistim :T:

Okula giderken anneme tembihlerdim sanal bebeğime iyi bak diye :D ne zamanlardi :p​

Demin sosyete pazarıyla ilgili başlıkta yazmayı unuttum. Sanal bebek de almıştı valide. Çok popülerdi tabi. Sevgili yavrularımın ihtiyaçlarını zamanında karşılayamadığım için ya kendi kakalarında boğuluyorlardı ya da açlıktan/susuzluktan/mutsuzluktan ölüyorlardı.

En sonunda anneme durumla ilgili şikayetimi dile getirip, sanal bebeğin bozuk olduğunu söylemişim. Çok hatırlamıyorum ama annemle aramızda Babam ve Oğlum'daki Sadık ve Hüseyin Efendi arasında geçen diyaloğa benzer bi diyalog geçmiş.

-Ya, gördün mü evlat ne demek. Zor geldi de mi? Bakamıyon, de mi çocuğa? Gördün mü evlat ne demek?

İki çocuğun üzerine, bi de sanal bebeğe baktı benim annem. Valide sultan ya. Birazdan doğum günümü kutlamak için arar zaten minnoşum. :dyg:

Al sana bir göbek
Ver bana bir bebek
Kadar sacma bi durum.

Geri