Sanal Aşk

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4204 gün önce görüldü
'İnsan' sıfatını taşıyabiliyorsa kişi , aşkın yaşı , uzaklığı , sanalı reeli mi olur ?
-Bence olmaz hatta olmamalı.

- Kokusunu Bile Merak Ediyor İnsan,Dokunuşunu,Sesini. Kısacası zor be .

Ne kadar uzakta olsa insan bile aynı gökyüzünü aynı düşünceleri paylaşıyorsa güzeldir.. Sanalı gerçeği aynıdır..

Çok zor.. bu konuda acıkcası eskısı kadar olumluda düşünemiyorum ama değişmeyen bi düşüncem var yanyanayken sanallasan gerceklıkten uzaklasan aşklardansa sanal olmasına ragmen gercekten daha gerçek olan duygularla olan aşk oldukca guzel bısey.

bu aşk reele taşınıyorsa tanışılan mecranın pek bi önemi yok da, diğer türlüsü "sevdiceğim yeni simli avatarın üzerine cuk oturmuş, yine gözlerimi kamaştırıyosun"dan öteye gitmez heralde. asdfgh.

Gerçeğinden daha güzel yaşandığı da olur. Dış görünüşe önem vermeyenler sesini ya da kokusunu duymadan da birini sevebilirler... Ama yine de çok zor.

İnternet üzerinden tanışıp; münasebet, özel hayatta 'sevgililik müessesesi' veya 'evlilik müessesesi'ne taşınabilir.

Onun dışındaki durumlar bana nadan ve nobran şekilde;

" N'apayım lan Zonguldak'taki hatunu..." dedirtiyor maalesef.

aslında mantıken bakarsan bir insanin etine buduna dotune kaşına gözüne...(daha uzar bu..) aşık olmaktan daha anlamlı birşey..sanalı reeli yok hacı abi soldan kapatır gidersin.

Yok öyle bişey varsada sonu hüsran sanalda orasına burasına aşık olunmuyor diyosunuz da acaba hangi insana cam aç yada resim demiyorsunuz? Yada dahası var reel sevgili illa sevişmek amaçlı edilen yada orasına burasına bakılan sevgili değil sevmek ayrı bir kavram sanal üzerinde insanlar sadece kendini kandırıyor bununda bir sınırı var sonunda patlak veriyor :rolleyes:

Platonik aşk derlerdi şimdi oldu sana sanal aşk..Aşkın sanalı sözeli olmaz yaşadıktan sonra her yerde yaşarsın..

Reel hayatta umdugunu bulamayanların oncelikle arandıgı mekan
Aynı ortak duygular paylasıldıgı surece verimli bir ilişki olur
Cogunun sonu hüsranla biter
Kolay unutulur

Hâlâ sanal aşk kaldı mı lan? Yahu yanı başındaki adam/kadın seni aldatıyor sanaldaki mi seni aldatıp kandırmayacak? Reele dökdükten sonra sorun olmaz diyorsun da ey kızım sen sanaldan bulduğun birinle maksimum reele dökme zamanın 3-4 aydır. Bu adam/kadın 3-4 ay içinde seni mi bekleyecek? Sanal aşk bana göre sadece bir hayranlıktır,resimlerine bakarsın,sesini duyarsın aşık değil hayran olursun keşke dersin kendini kaptırırsın aşık olduğunu sanarsın nitekim bu büyük bir yanılgıdır geçin bunları.

Edit: Bir de evlenme hayalleri kurarlar ya işte o kısımda bitiyorum hahaha :D

Aşk nedir?
El ele tutuşup, göz göze bakmak, tenine dokunmak, öpüşmek , sevişmek mi?
Yapmayın Allah aşkınıza.
Sevmeyi bilene aşkın yeri zamanı mekanı yoktur. Ben evlenen ve mutlu olan çok çift gördüm, duydum.
İnsan olduktan sonra ve sevdikten sonra sorun kalmıyor.
Sanal aşk reeela dönüştüğü zaman güzel olur. Hep sanal kalırsa olmaz sıkıntıdır. Bu ayrıdır. Ama seven seviyor.
Sevmeyi biliyorsanız seversiniz.

Şimdi uzun uzun başımdan geçenleri yazardım ama sanaldan evlenmeyi düşünen genç çiftlerimizin hayallerini yıkmayalım devam devaamm

Şimdi uzun uzun başımdan geçenleri yazardım ama sanaldan evlenmeyi düşünen genç çiftlerimizin hayallerini yıkmayalım devam devaamm

Burzum la yorumunu okumamıştım bile he kimsenin okumamıştım asdsad :D
Alıntı yapmak yasak lakin ben yapmak istedim mühim konu. Emin ol bende çok şey yaşadım. Ama ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa sevdiğin zaman '' sevdim'' demeli insan. Sonu kötü olabilir. Acı öekmiş kandırılmış vesaire çok yaşanmış şeyler olabilir. Ama sen sevdiysen sorun yok. Sevmek başkadır. O sevsede, o hainlik yapsada. Ben sevdim ulan demeli insan.

Geri