Sanal Alemde Aşk Mümkün Müdür?

Konu sahibi son olarak 3027 gün önce görüldü
Sanal Alemde Aşk Mümkün Müdür?

Alemin değil insanın sanal olup olmaması önemli karşındaki gerçeklikten uzaksa real de de olsa bi cacık olmaz.

Değildir.
Sanalda tanışılan bir kişi,gerçek hayata aktarılmadıkça sadece çekici gelebilir.
Sanalda tanışıp,gerçek hayatta da -telefon aracılığıyla değil,yüzyüze.- görüşüldüğü zaman aşk mümkün olabilir.

Sanal yada reel diye ayırmamak lazım diye düşünüyorum.Sonuç olarak paylaşılan duygular aynı.Sadece sanal bir vesile.Aşk olabileceğini düşüyorum ve görüyorumda.

eskilerin bir lafı vardır nerce cokluk:::::: o yüzden ınternet elini altında oldukca ulsabileceğin ve istedğin gibi kousabileceğin bir ortam önünde hazır ve nazır bulunuyosa zor bunun yanında olmazmı olabilir oran olarak sorarsanız :%2 gibidir ama istisnalar kaideyi bozmaz zor yani:)

Mümkündür.
Tabi bunu reele dökmediğin sürece hiç bir anlamı olmaz.

Sanal aşk yalan aşk. Hiç gerçek bir sanal aşk görmedim. 6 sene beraber olanı da gördüm 2 hafta da. Sanalda genel olarak erkekler vakit geçirme amaçlı sevgili yaptığı için hiç sonuna kadar giden sanal aşk görmedim. Tabii istisna durumlar oldu; ama bu istisnalar kaideyi bozmaz. Kandırmasın kimse kendini, yanı başındaki adamdan emin olamıyorsun ta kilometrelerce ötede ne yaptığını bilmediğine mi güveneceksin.

Olamaz mı olabilir,kişilere göre değişir bu.

Bence aşkın adını kirletiyoruz.Zaaflarımızı ve heveslerimizi aşk sanıyoruz.Aşırı duygu yoğunluğu yüzünden heveslerimize yenik düşüyoruz.Hadi gerçekten aşık olduk diyelim.Uzaklık sorunu ortaya çıkıyor.Uzaktan uzağa bir halt olmuyor.Eğer sanaldan normal hayata taşıyamıyorsan yalan oluyorsun.Kendini de karşındakini de kandırmaktan başka bir şey olmuyor.Zamanını çöpe atıyorsun.Belirli bir güveni sağlanıp yüz yüze görüşenlere sözüm yok.Ancak yinede normal bir ilişki sürdürmekten çok zor.Bir noktadan sonra her şey tıkanıyor.

Bence aşkın adını kirletiyoruz.Zaaflarımızı ve heveslerimizi aşk sanıyoruz.Aşırı duygu yoğunluğu yüzünden heveslerimize yenik düşüyoruz.Hadi gerçekten aşık olduk diyelim.Uzaklık sorunu ortaya çıkıyor.Uzaktan uzağa bir halt olmuyor.Eğer sanaldan normal hayata taşıyamıyorsan yalan oluyorsun.Kendini de karşındakini de kandırmaktan başka bir şey olmuyor.Zamanını çöpe atıyorsun.Belirli bir güveni sağlanıp yüz yüze görüşenlere sözüm yok.Ancak yinede normal bir ilişki sürdürmekten çok zor.Bir noktadan sonra her şey tıkanıyor.

Bunlara katılıp bence mümkün değil diyorum.

+1000 :hi:
olma,olmuyor,ol(a)mayacak

Mümkündür..aşk dediginiz zaten sanaldır, devamı saygı ve sevgidir.Burada yada başka yerde olabilir.Örneklerini çok görüyoruz , demekki oluyormuş

aşkın sanalı reeli olmaz. önemli olan burda kişilerin kendi sanallığı veya reelliğidir. kişinin sanal olması aşkın sanal olduğu anlamına gelmez. aşk dediğin tektir. o da gerçektir. sanalda olup bitenler, aşkın adını kirletemez. demek istediğim sanalda yaşanan gönül kırgınlıklarının aynısını reelde tanışıp birbirini seven çiftler arasında da çok çok yaşıyoruz. iyi madem oldu olası reelde de aşk olmaz diyelim.
AŞK HER YERDEDİR

SANALİKA oynayan var mııııııııı?

cf44da15bcde77e700e65bcdfa169643.jpg

Geri