Sana yalan söylediğini bildiğin birine nasıl tepki verirsin?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Sana yalan söylediğini bildiğin birine nasıl tepki verirsin?​

İnanmış gibi yapar salağa yatarım. Çok ileri götürürse ben de ispatlarla yüzüne vururum gerçeği. Her halükarda o insan benim için bitmiştir artık.

Bilmiyom O An Aptalça Bişeyse Hıhı Derim Diğer Zamanlar Duruma Bağlı :hih:

Beynim Dondu :D

Ağzını burnunu kırar bayıltır ayıltır yine döverim zevk meselesi tartışılmaz

Yalana asla tahammülüm olmaz olamazda. O anki duruma bağlı olarak yalan söylememesi gerektiğini söylerim. Konunun gerçeğini bildiğimi söylerim.Hala ısrar ederse susarım.Eğer milletin içinde bir şey diyorsa hiç bir şey demem milletin içinde rencide olmaması için.Tek başımızı kaldığımızda gerçeği söylerim ve neden yalan konuştuğunu sorarım

Yalancılar her zaman yalancıdır..Çorap söküğü gibi gelir. Bir kerede. Kızarımmm

Samimiyetsizliğini yüzüne tatlı tatlı vuruyor, yaptığının toplumdaki yerinden, onu yalana iten sebeplerden, bu davranışının yanlış olduğundan bahsediyor, adeta bunu ona, enjekte etmeye çalışıyorken buluyorum kendimi.
Şuan yazdığımı okuyup iğrendiniz, biliyorum. ss :/ .p lkjşlkjş

Ya he tamam hee gibi cümleler kurarım :D ama genelde Ohaaaaaara diyorum okadar işte

Söylediği yalana göre değişir. Elbette yalan yalandır ama karşındaki üzmemek için söylenen bi yalanı daha kolay sineye çekebilirim . Diğer türlüsüne yorum dahi yapmıyorum.

Beklerim , daha ne kadar sacmalayacak diye..
Insanlarin sinirlarini hep merak etmisimdir.

vermem. ben yalan olduğunu biliyorum zaten onun için bana bir zararı yok. kendi düşünsün

inanmış gibi yaparım sıkıntı yok. (:

bir daha da herşeyine inanmış gibi yaparım onda da sıkıntı yok zaten anlar bi vakitten sonra.

hic bir sey yapmam, he der gecerim
ama bir dahaki sohbetlerde aksini derse hani boyleydi derim, sonrada he he derim her defasinda

Öyle biriyle yakın zamanda karşılaştım,tamamen ilşkimi kestim.
Bir yalanla hayatını ona bağlamıştı resmen.

Geri