Birinden " sana ne " cevabi alinca ne cevap verirsiniz ya da verirmisiniz..??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu hayatta beni bu kelimeden daha fazla çileden çıkaran başka bi kelime daha yok. Açıkçası ne tepki vereceğimi kendim bile bilemiyorum. Tamamen o andaki duruma ve karşımdakinin bendeki ederine bağlı bir şey.
Karşımdakine 'Sanane' dedirtecek kadar hakkında yorum yaptığım, müdahele ettiğim nadir insan var etrafımda..Onlar ne kadar sanane derse desin onlara her türlü şeyi söylerim, takmam.. Çünkü bu iyiliklerinedir..Oldu ki samimi olmadığım birinden bu yanıtı aldım, ozaman susarım..Kendisi bilir..
Karşımdakine 'Sanane' dedirtecek kadar hakkında yorum yaptığım, müdahele ettiğim nadir insan var etrafımda..Onlar ne kadar sanane derse desin onlara her türlü şeyi söylerim, takmam.. Çünkü bu iyiliklerinedir..Oldu ki samimi olmadığım birinden bu yanıtı aldım, ozaman susarım..Kendisi bilir..
Aynen ben de buna katılıyorum. Suskunluk ederden kaynaklı demek ki.
Ben katılmıyorum !
bu yanıt en çok sevdiğin değer verdiğin bir dost undan alınınca çok kırıcı oluyor ama karşılıklı daha kırılmamak için susulur ne hali varsa görsün diye susulmaz öyle bi düşünce olsa direk söylenir ''ne halin varsa gör'' die...
bu arada suskunluk karsıdakini kaybetmek için deil kaybetmemek için gösterilen bir eylemdir..
ve
daima böyle olmustur..
yeterince samimi olmadığın bir insana sanane dedirtebiliyorsan bu senden kaynaklıdır ki onun işine fazla karıştıgını gösterir ve oyle bi cvp gelmesi kaçınılmazdır..Dostum dediğim insan bana sanane dese bile kırılıp küsmem ona ben ve devam ederim. Susacağım kişi; yeterince samimi olmadığım insanlar..