sana ne !!

Konu sahibi son olarak 4218 gün önce görüldü
Birinden " sana ne " cevabi alinca ne cevap verirsiniz ya da verirmisiniz..??

şu hayatta beni bu kelimeden daha fazla çileden çıkaran başka bi kelime daha yok. Açıkçası ne tepki vereceğimi kendim bile bilemiyorum. Tamamen o andaki duruma ve karşımdakinin bendeki ederine bağlı bir şey.

şu hayatta beni bu kelimeden daha fazla çileden çıkaran başka bi kelime daha yok. Açıkçası ne tepki vereceğimi kendim bile bilemiyorum. Tamamen o andaki duruma ve karşımdakinin bendeki ederine bağlı bir şey.

Cok iyi bir açıklama olmus aynen katiliyorum..

ya pasa pasa ozur diler yada uzaklasirim o kisiden. sana denmek istemedigin seyi karsindaki kisiye demeyeceksin : bencil insanlari sevmem.

biraz kaba buluyorum ben bu sozu, belki bende bazen kullaniyorum ama hep kaba bulurum ne diyecegimi bilemem, karsimdakine gore genelde danca kufrederim ve ayrilirim :D

Karşımdakine 'Sanane' dedirtecek kadar hakkında yorum yaptığım, müdahele ettiğim nadir insan var etrafımda..Onlar ne kadar sanane derse desin onlara her türlü şeyi söylerim, takmam.. Çünkü bu iyiliklerinedir..Oldu ki samimi olmadığım birinden bu yanıtı aldım, ozaman susarım..Kendisi bilir..

Karşımdakine 'Sanane' dedirtecek kadar hakkında yorum yaptığım, müdahele ettiğim nadir insan var etrafımda..Onlar ne kadar sanane derse desin onlara her türlü şeyi söylerim, takmam.. Çünkü bu iyiliklerinedir..Oldu ki samimi olmadığım birinden bu yanıtı aldım, ozaman susarım..Kendisi bilir..

Aynen ben de buna katılıyorum. Suskunluk ederden kaynaklı demek ki.

Aynen ben de buna katılıyorum. Suskunluk ederden kaynaklı demek ki.

Ben katılmıyorum !
bu yanıt en çok sevdiğin değer verdiğin bir dost undan alınınca çok kırıcı oluyor ama karşılıklı daha kırılmamak için susulur ne hali varsa görsün diye susulmaz öyle bi düşünce olsa direk söylenir ''ne halin varsa gör'' die...

bu arada suskunluk karsıdakini kaybetmek için deil kaybetmemek için gösterilen bir eylemdir..
ve
daima böyle olmustur..

Ben katılmıyorum !
bu yanıt en çok sevdiğin değer verdiğin bir dost undan alınınca çok kırıcı oluyor ama karşılıklı daha kırılmamak için susulur ne hali varsa görsün diye susulmaz öyle bi düşünce olsa direk söylenir ''ne halin varsa gör'' die...

bu arada suskunluk karsıdakini kaybetmek için deil kaybetmemek için gösterilen bir eylemdir..
ve
daima böyle olmustur..

Dostum dediğim insan bana sanane dese bile kırılıp küsmem ona ben ve devam ederim. Susacağım kişi; yeterince samimi olmadığım insanlar..

Dostum dediğim insan bana sanane dese bile kırılıp küsmem ona ben ve devam ederim. Susacağım kişi; yeterince samimi olmadığım insanlar..
yeterince samimi olmadığın bir insana sanane dedirtebiliyorsan bu senden kaynaklıdır ki onun işine fazla karıştıgını gösterir ve oyle bi cvp gelmesi kaçınılmazdır..
samimi olmadığım bir insan bana öyle bi cvp verdiğinde ağzının payını veririm ben ona aşırı kırıcı ve tehlikeli olabilirim mesela psikopata bağlayabilirim bilmem anlatabiliyormuyum ama yukarda dediğim gibi samimi olmadığım bir kişinin işine kendime sanane derdirtecek kadar karışmam:) ama susyorsa bir insan belliki bi değer veriyordur susmayı karsıdakini bir başına bırakmak gibi algılıyorsun ama bu kişiden kişiye değişir karşıdaki kişi hertürlü zaten başının caresine bakabilen bir kişiyse bize susmak düşer

çoğu zaman nutkum tutulur cevap veremem frene basmama sebep olan şey:( olmasa daha güzel olurdu

Sanane cevabı kolay kolay alınan bir cevap değildir bence sınırlarına bilene..

Fenerbahçeliysem sana ne yani ?

Geri