Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Samsun'un gücü ancak FB'ye yetiyor, bu sezon yenilmediler FB'ye, gelecek sezon kesin galip gelirler.Maalesef başaramadı, sağlık olsun.
Evet öyle.Bu takımın başkanı fanatik gs li değil miydi zaten?
Baktım hiç biri yok ben yazayım dedim : DDFenerliler doluşamamış , daha çok beklersiniz .. son 7 ;d
Fenerbahçe maçında sizden güzel bir performans bekliyoruz ;dBaktım hiç biri yok ben yazayım dedim : DD
ya bunlardan feneri yenmesini gerçekten bekliyo musunFenerbahçe maçında sizden güzel bir performans bekliyoruz ;d
4 puan öndesiniz, ne diye kaderiniz bizim elimizde olsun ki : DFenerbahçe maçında sizden güzel bir performans bekliyoruz ;d
Haklısın, tek derdimiz mayıstan önce şampiyonluk kutlamak . 17 Mayıs haftasında özellikle ;dya bunlardan feneri yenmesini gerçekten bekliyo musun![]()
ben kimseden bir şey beklemiyorum herkesi yenip şampiyon olacağız
Acun diyordu sarı görmüyorlar diye. Verilen sarıların hiç biri doğru değildi.İşte "yapı ve malum takım" burada gözüküyor abi. Yaptılar algıyı ve sonrasında gidiyorlar Galatasarayın üzerine. Bak nasıl da yok oldukar ağlakbahçeliler birden.
Bak hele kimler gelmiş. Hg diniz efendim . ;dkonunun fenerle ilgisi bile yok ama yine dilden düşmeyen fener ve fenerliler... arkadaşlar iyi misiniz jbjbjb kendi maçınızı yorumlayıp kapatamıyor musunuz konuyu.s