Samsunspor - Galatasaray ( 0 - 2 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bizim camiamız onursuz değil çok şükür…

sen asil espriyi yarin gor
bakalim bu iyi niyetini yarin gorebilecek miyiz

Bize kimse yatış yapmadığı için göreceğin bir şey yok…

7.1 ve 7.2 puanla takımın en iyi oyuncuları olduklarına bakmayın, bu akşam bu iki oyuncu eski takımına yattı. hatır şikesi yaptı. lanet olsun böyle düzene.
hocayı satın alırlar, rakip oyuncuları satın alırlar, hakemi satın alırlar. biz nasıl mücadele verelim bunlarla. anlaşılan bu sene de şampiyon yapmayacaklar bizi.

beinsportsu geri sardim maci 90 dakika izledim
taylan mertensin yuzune vurdu kart gormeyi birak faul bile vermedi
ntcham kart gormedi
drongelen 1 kirmizi 4 sari kart gormesi lazimken maci kart gormeden bitirdi
ele carpip verilmeyen penalti var
icardiyi tuttuklari yerde verilmeyen penalti var

maci izleyin bunlara yorum yapin samimiyetinizi oyle gorelim

Berkan Kutlu: “Çok mutluyuz, evimize üç puanla dönüyoruz”

Berkan’ın maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde:

“Öncelikle Taçsız Kral Metin Oktay’ın bugün doğum günü. Onu saygıyla anıyoruz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Erken gelen gol sonrasında maçı biraz daha yönettik pozisyonlara da girdik, üçü de atabilirdik. Neticede burada kazanmak önemliydi. Samsun zor deplasman. Çok mutluyuz, evimize üç puanla dönüyoruz. Nerede görev gelirse Galatasaray için her şeyi vermeye hazırız. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bu yolda nerede görev gelirse herkes hazır.”

adam topa vursa bile pozisyon net ofsayt zaten
aziz yıldırımın şikeci evlatları

Galatasarayın maçları artık ciddi anlamda mide bulandırmaya başladı. Adana, Antep, Samsun… Neredeyse bütün eski futbolcular, yorumcular Samsun’un facia üçlüsünü konuşuyor. Ben Fenerbahçe’nin bu iğrenç ortamda oynamasını gerçekten istemiyorum. Söyleyecek hiçbir şey yok. Yazık, çok yazık.

Kuş kudurtmaca hahahaha onlar ağladıkça sırtlarına binip vuruyoruz hahahahahh

A Ğ L A Y I N

tescilli şikeciler xd azıcık zaten kafanız çalışsa adamların kapasitesini bilirsiniz, o hataları yapmayacak seviyede topçular olsa samsunsporda değil real madridde oynarlar .dd

hayır sahada tüm topçularımız dayak yedi bir de herifler öyle hırslanmış hahaha ama işte…

gel de sabit fikirli kuşçukkkklara anlat .ddd

Aynen aynen eski futbolcularınız yatınca galaksiler üstü oluyorsunuz. Başkası olsa yüzü kızarırdı ama…
Livakoviç'in yüzü kızardı mı? Samsun maçında Yediği golü 8 derece miyop kaleci bile yemezdi. Livakoviç'in banka hesapları incelensin /)

Geri