Samsung Telefonuma Su Kaçtı Ne Yapmalıyım?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Samsung Telefonların Su ile olan temaslarda nasıldır? Diğer telefonlara göre temasla karşı karşıya gelince sağlamlığı nasıldır? Telefona su kaçınca yapılması gerekenler nelerdir? Telefon hemen açılmalımıdır?

Su çok mu kaçtı az mı? Eğer suyun içine düştüyse kurtarmak zor. Lakin damla şeklinde ise iyice kurutarak eski halini alması kolay. Biraz da şans. Bataryayı ve sim kartı çıkarıp güneşte iyice kurutun, şanslı iseniz bu işe yarar. Bu da işe yaramazsa yeni bir telefon alın.

Pirinc dolu kaba koy beklesin 2-3 gun

Pirinc gercekten yararlı olacaktır..

öncelikle şu batıllaşmış gelenekselliklerden kurtulun derim ben bir cihaz almak bir araba almak gibi şans işi bazı cihazlar aynı modellerine göre daha dayanıklı olabiliyor bildiğim kadarıyla samsung suya en dayanıksızlardan ama ben havuza düşürmüştüm 5 dakikada anca çıkarabildim hala taş gibi çalışıyor havuzdan bu konuda yapacaklarınız cihazınızı kurtaracaktır
Yapılması gereken : cihazın elektreiksel olayını yani direk bataryayı çıkarın saç kurutma makinesiyle batarya tarafını kurutmaya çalışın güneşli bir hava varsa batarya takılı kısımı güneşe gelecek şekilde kurumaya bırakın eğer cihazının en derinlerine su gitmemiş ise cihaz kuruttukdan sonra hemen çalışır ama nemli kalması bile tehlike arz eder cihaz içinde paslanmaya ve zamanla kısa devreye neden olur garantiye almak istiyorsanız pirinçlerin içine gömün cihazın içindeki nemi alacaktır

Geri