samsung s3 mini zil sesi yükseltme

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
benim telefonu evini dişinada zil ses çalimyor ama evde içinde çaliyo neden ki....

s3 mini hala uretılıyormu ya at o telefonu cabuk cope derhal!

mak res,diyosun ki; "evin dışındayken biri aradığında zil sesi çalmıyor.Ama evde olduğum zaman zil sesi çalıyor." Öylemi?

s3 mini hala uretılıyormu ya at o telefonu cabuk cope derhal!

" Bence sen bu ön görüşünü çöpe at, biraz insanlık al. "

Telefonunuz dışarda gürültülü ortam olduğu için sesi çıkmıyor gibi olabilir.

Sorun devam ederse en yakın teknik servise gösterin.

Titresimi de acmani öneririm s3 ler de bir sure sonra bu sorun cikiyor

Samsung zaten başlı başına bir soru vallahi, bende yan sürümü var yani s3 ü var bende de lanet olsun böyle telefona sinirden duvardan duvara vurasım geliyor ama yeni telefonda alamıyoruz idare ediyoruz mecbur :D

Benim de edge ekranda yuvarlak poturcuklar cikti, jelatinden mi oldu bilmiyorum , jelatini cikardigim halde sil sil cikmiyor. Hazir el atmisken bana da bi tavsiye verin.

benim telefonu evini dişinada zil ses çalimyor ama evde içinde çaliyo neden ki....

Öyle bir problem olmaz mak res. Farklı bir şey vardır.
  • Ya sesi az olduğu için dışarıdaki gürültü nedeniyle duymuyorsundur,
  • Ya da telefonunun sesi kendi kendine bir kısılıp bir açılıyordur ama bunun dışarıya çıkmanla alakası yoktur.

Problemin ne olduğunu tam olarak tespit etmen gerekecek.

Benim de edge ekranda yuvarlak poturcuklar cikti, jelatinden mi oldu bilmiyorum , jelatini cikardigim halde sil sil cikmiyor. Hazir el atmisken bana da bi tavsiye verin.

Aseton deneyip, yazabilir misin?
Abartılı bir şekilde kullanmayalım yalnız, minik minik.

Ekranın altındadır öyleyse.
Ekran dediğimiz şey tabaka tabaka olur. Tabakaların arasında toz, hava vs girmiş olabilir. Temizlenmesi gerekiyor. Teknik servis yolu göründü gibi.

Bu 3. Sefer olacak aldigimin 2.haftasi ekran catladi sonra pil sorunu icin gitti simdi bide bu cikti. Sigortasi var sorun degil ama bu kadar abartilan birseyin bu kadar sorunlu cikmasi kotu

Bu 3. Sefer olacak aldigimin 2.haftasi ekran catladi sonra pil sorunu icin gitti simdi bide bu cikti. Sigortasi var sorun degil ama bu kadar abartilan birseyin bu kadar sorunlu cikmasi kotu

Valla ben hayatım boyunca Samsung kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.

Geri