Samsung note 3te arama yapamıyorum. Problem nedir?

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Arkadaşlar samsung note 3 kullanıyorum. Ama arama yaptıgımda direkt arama sonlandırıldı diyor. Karşıdan arandıgımda da aynı durum söz konusu. : ((

Mesajlaşmada problem yok. Bir bilginiz var mı bu konuda ? Reset atsam düzelir mi? :///

telefonunuzun uçak modu açık kalmış olabilir mi ?

hmmm, telefon numaranı atar mısın özelden ben biliyorum sorunu galiba

imei sorgulat bakalım

bi de fatura ödemeyi unutmuşum böyle olmuştu hatırladım

Hangi hattı kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ettir.
3g hizmet arama ayarları diye ayarları var onu yaptıklarında düzeliyor.
Ama şu sıralar samsung Note3 'de (yeni alınanlarda dahil) sorun yaşanmaya başlandı.

tamam tamam söylüyorum,
telefonun "rahatsız etme" modunda kalmış, yani iphoneda oyle olmuştu benim arayamıyordu kimse beni meşguldu hep belki seninki de odur....

Dakkan bitmistir jklfhsk

imei sorgulat bakalım

bi de fatura ödemeyi unutmuşum böyle olmuştu hatırladım

Hangi hattı kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ettir.
3g hizmet arama ayarları diye ayarları var onu yaptıklarında düzeliyor.
Ama şu sıralar samsung Note3 'de (yeni alınanlarda dahil) sorun yaşanmaya başlandı.

Arkadaşlar şimdi farkettim internete de bir şey olmuş, kullanamıyorum. Vodefone kullanıyorum ben acaba operatör ile ilgili bir problem midir :/ İlk müşteri hizmetlerini arayayım en iyisi.

Arkadaşlar şimdi farkettim internete de bir şey olmuş, kullanamıyorum. Vodefone kullanıyorum ben acaba operatör ile ilgili bir problem midir :/ İlk müşteri hizmetlerini arayayım en iyisi.
Benim dediğimi yap,müşteri hizmetlerini ara İncir,sonra olmazsa bir telefoncuya götür veya garantiye.
Kendin bir şey yapma.Garantisi varsa kullanıcı hatası demesin gamsız samsung.

Aaa reset attım ama :/
Onu kullanıcı hatası saymazlar canım. :p
Hani başka bir işlem yapmadan müşteri hizmetlerini ara.
Çünkü 3g ile alakalı sorunları artmış note3'ün ve şebeki kullanımını etkiliyormuş.

Onu kullanıcı hatası saymazlar canım. :p
Hani başka bir işlem yapmadan müşteri hizmetlerini ara.
Çünkü 3g ile alakalı sorunları artmış note3'ün ve şebeki kullanımını etkiliyormuş.
Tamam canım çok sagol sorunu anlayabilirsem yazacagım cevabı da inş. : ))) Şimdi arıyorum müşteri hizmetlerini, açarlarsa tabi :/

Geri