Samsung mu iphone mi ?

• Kullanıcı Xander
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Cihazlar
Konu sahibi son olarak 962 gün önce görüldü
Merhaba IRCForumlari.com.tr üyeri,

Bu iki telefon hakkında ne düşünüyorsunuz.

Tp32Ew.jpg

Samsung galaxy Fold, Şuan ki tahmini fiyatı 13.299 TL

hguNk7.jpg

İphone X , Şuan ki tahmini fiyatı 9.400,

Peki sizce hem hız hemde kullanım olarak hangisi daha iyi ?

Forumda bu telefonu kullanan yoktur, kim nasıl kıyaslama yapacak. Fakir forumu kardeşim burası.

Run genel manada marka kiyaslamasi gibi dusun.

Iphon kullanmaya alisan baska telefona zor gecer derdim, Huawei bu algiyi yikti bence.

Samsung’a gore her zaman Iphone’u tercih ederim.

ikisine de 10bin küsür lira verilmemeli, bu kesinlikle korkunç bir şey ama iphone diyorum.
bir kez, kalemine vurulup samsung kullanmaya kalkıştım, kendisine verdiğim para kadar hatta daha fazlasını kırılan ekranını yaptırmaya verdim.
teknik terimleri falan bir kenara bırakıyorum ve kullandığım 4 yılın sonunda, ekranının neredeyse yarısı kırık olduğu halde kullandığım iphone 5imin üzerine çay dökülmüştü, bunun üzerine o telefonu 1 hafta daha kullandım ben.
adeta ellerimde can çekişti telefon, ama pes etmedi. hala açılıyor, içinden data aktarabiliyorum pcye.
samsungun bence başaramadığı veya başarmak istemediği şey bu. telefonda "show must go on" özelliği yok. belki olsa, şu an iphone kullanıyor olmazdım. belki olurdum da. bunu ancak canım kendimin keyfi bilebilir. hoşça kalın.

Huawei kullanıyorum ben @X çok da memnunum, şuan modeli düşük bir telefon ama tercihim yine Huawei olacak. Kıyaslama konusu tartışmaya kapalı sanırım iPhone hastalığı değişik bir şey.

Galaxy fold nedir yahu yeni mi cikmis. Ben Samsunlu Samsungcuyum

galaxy fold'la ilgili hiç iyi şeyler okumadım ama okusaydım bile tepkim "bu nasıl bir zevksiz bir tasarımdır ya?" olurdu muhtemelen, öyle çirkin.

Nasıl kullandığınıza göre cevabı değişir bu sorunun.

Forumda bu telefonu kullanan yoktur, kim nasıl kıyaslama yapacak. Fakir forumu kardeşim burası.

Bir kıyaslaşma olarak bunu paylaştım, illahki kullanan veya kullanman yoktur, ama benim tercihim özelikle Samsung dur. Şuan ki işlemsi hız olarak çok güzel huwai serilerinde pek beğenmiyorum açıkcası, belirli bir zamandan sonra aşırı derecede kaşmalar oluyor. O yüzden şuan kıyaslaşacak olursak ; Samsung ve ipnehone bu iki telefonu kıyaşlaştırırım .

Bi galaxy foldumuz olmadı ki fakir gibi x kullanıyoruz

Hiç ayfonum olmadi. x'im de olmadi!
Doğma büyüme Samsung'lululuyum.

Android işletim sistemi mutlaka bir yerde donma yapıyor.
Ayrıca sırf emojilerin görünümü için bile iPhone’den vazgeçmem.
Telefonda sadelik sevenler için iPhone, dosya içinde dosya sevenler için Samsung diyorum.

Son düzenleme:
öğrenim kredisi aldığım için iphone 11 max pro kullanıyorum ama burs alan arkadaşlarım samsung galaxy s3 mini kullanıyor.........

Bu kıyaslamanın yapılması bile hoş değil....
iPhone elbette.

Neresinden İçinden mi ay hanım ?

Tepesinden, en tepesindenim efenim :W4bQPP:
Adres, Samsung mahallesi, Galaxy J7 caddesi, Pro 64 GB apartmanı, kat selfie çubuğu @faveran bey :huhu:

Arka kamera cözünürlüğünden hic memnun degilim.

Geri