Samsung Galaxy S4'e Geçmeyi Düşünen İphone Kullanıcıları Var

Konu sahibi son olarak 4741 gün önce görüldü
samsung-galaxy-s4-e-gecmeyi-dusunen-iphone-4532324_400.jpg

Samsung'un yeni amiral gemisi, cazibesiyle cezbediyor.
Mahmut Saral - - Samsung Galaxy S4'ün çıkışına az bir süre kala, araştırma şirketleri kullanıcıların nabzını tutuyor. Dünyanın en önemli akıllı telefon pazarlarından olan Çin'de, iPhone kullanan teknolojiseverlerin Galaxy S4'e karşı önemli ölçüde ilgi besledikleri görülüyor.

Tayvanlı TrendForce'un 3 bin akıllı telefon kullanıcıyla gerçekleştirdiği ankete bakılırsa, katılım gösterenlerin yarısından fazlası, Samsung'un amiral gemisi statüsündeki Galaxy S4'ünü bir hayli merak ediyor ve kullanmak istiyor. Katılımcıların ortak gerekçeleri ise: FullHD Super Amoled ekran, kamera ve işlemcisinin güçlü olması.

Apple'ın büyük bir pay kapma peşinde olduğu bu pazarda, böyle bir anket sonucu pek de sevindirici değil tabii ki. Ancak Apple'ın önümüzdeki Haziran ayında duyuracağı yeni telefon veya telefonlar, tekrar kullanıcıları iPhone tarafına çekebilir.

S3 kullanıyorum ama bunu da istiyoruuuum kesin alırım biraz zaman geçsin bakalım:)

Ben S3 kullandım iyi hoştu fakat iphoneye geçtim memnunumda :)

valla S3 kullanıyorum sonuna kadar S3 diyorum iphone yalan geldi biraz bana :)

S4 de bekliyorum acaba nasıl olacak diye bide sony xperia Z var kararsızım ne yapacam :D:D:D

Bekliyorum valla Amerikaya gidecek bi abim var ondanda isteyebilirim bakalım artık kullanınca söylerim ama ;)

Seviniriim.
ben de s3 kullanıyorum ıphone'u hiç gözüm tutmadı ve çok memnunum bundan. Note2 yi de sevdim ama çok büyük elime sığmıyor diye bunu almıştım.
S4 ün şarjı daha uzun dayanabiliyormuş. Tek sorunum şarj çünkü.

Seviniriim.
ben de s3 kullanıyorum ıphone'u hiç gözüm tutmadı ve çok memnunum bundan. Note2 yi de sevdim ama çok büyük elime sığmıyor diye bunu almıştım.
S4 ün şarjı daha uzun dayanabiliyormuş. Tek sorunum şarj çünkü.

Ben onuda çözdüm ya yanımda yedek bataryam var bide arabadayım sürekli şarj oldugundan sıkıntı olmuyor :)

bayanlar kadar mesajda fazla yazmıyorum ondanda bana yetiyor olabilir :D

Ben onuda çözdüm ya yanımda yedek bataryam var bide arabadayım sürekli şarj oldugundan sıkıntı olmuyor :)

bayanlar kadar mesajda fazla yazmıyorum ondanda bana yetiyor olabilir :D

Ben de dün kılıflı şarj aldım net ten.
whatsapp ve messageme ile ancak yetiyor.Ya da Bu aralar yoğunum galiba ben.:=)
S4 ü biraz zaman geçtikten sonra almayı düşünüyorum hemen çıkar çıkmaz almak istemiyorum alan birileri anlatırsa ama fikrim değişir.p

valla S3 kullanıyorum sonuna kadar S3 diyorum iphone yalan geldi biraz bana :)

S4 de bekliyorum acaba nasıl olacak diye bide sony xperia Z var kararsızım ne yapacam :D:D:D

xperia p serisinde wi-fi sorunu var
z de aynı sorun var mı bilmiyorum :o

Hmm ya gördüm reklamlarında hoşuma gittide o yüzden merak ediyorum bide akvaryumun içinde telefon hala çalışıyor su falan geçirmiyor o yüzden ilginç geldi bana :D:D:D

Belki bundada vardır Teşekkür ederim Sonsuz :)

geçenlerde SAR değerlerini incelem fırsatım oldu anılan telefonlarda sırasıyla en yüksekten en düşüğe

xperia-iphone5-s3-s4

S4 ün SAR değeri inanılmaz, yanlış hatırlamıyorsam iphone5'in yarısından daha azdı

Geri