Samsung Galaxy S4 Şarj Sorunu

• Kullanıcı pietà
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3937 gün önce görüldü
ben format at demedim sadece nasıl atılıyo dedi ona cevap verdim bana suç bulmayın ha :D

samsung pişmanlıktır. gecen birinin kulağında patlamış bataryası git orijinal batarya bi de şarj cihazı al sonra telefonu sat.

yazılımsal mı bilmiyorum ama bu foruma telefondan girdiğim zaman şarjını su gibi içiyor. yani forumda da sıkıntı var. asphalt 8 oynarken bile o kadar şarj gitimiyo. diğer sitelerde sorun yok.

forum sahibi tapatalka taşısa forumu baya rahatlık olur aslında

Hiç Sarj Tutmamasının Birçok Sebebi Vardır.

Bunlardan Birisi Çakma Batarya ve Şarj Cıhazı Diğeride Soket Girişinin Bozulmasıdır.
Bir Programdan Oldugunu Sanmıyorum Çünkü Hiç Şarj Almıyor Demişsin , En Yakın Telefoncuya Gidip Göster O Halleder ..

Dipnot : Akıllı Telefonları Sarjda iken Kullanmayınız , Hassas Oldukları İçin Soketleri Çabuk Bozulur ve Güvendiğiniz Yerlerden Batarya , Sarj Cihazı vb Şeyler Alınız ..

Hayırlı Ramazanlar

1 ay sonra 1 yıl olacak ayni telefonu kullaniyoruz bende de bu sorun yok sadece batarya şişmesi oldu oda yanlis sarj aleti yüzünden buyuk ihtimal virus girmistir ya da fazla ısınma olmuştur umarim duzelir =)

Pieta senin yuzunden rezil oldum bulundugum durumu anlatamiyorum bile

beceriksiz pietà :D
sana kim dedi samsung al diye
al bitane xperia z1 z2 yada z1 conpack bak sorun yaşıyormusun hiç :D
sony candır aklında olsun :D şarj yerine limon damlat düzelir :D

S3 mini var bende. Mobil servisi açtığım zaman çok ısınıyordu. Götürüp servise yaptırdım. Hiç değişen bir şey olmadı. Aksine daha fazla ısınmasına neden oldu.

[Hat;1788030]Pieta senin yuzunden rezil oldum bulundugum durumu anlatamiyorum bile[/QUOTE]

Kimdi ya bi kadin vardi hayriye mi ne hatirliyo musun? Sürekli iç camasiri konusu aciyodu .p

tanıdık servis var söylim gönder ücretsiz yaparlar. :D

Geri