Samsung Galaxy Note PDA

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Samsung da şu aralar yeni bir heyacan var bunun sebebi ise önümüzdeki ay çıkacak olan Samsung Galaxy Note ürünün özellikleri ise normal üstünde bir grafik sergiliyor. İsterseniz sizi fazla heyacanlandırmadan özelliklerini anlatmaya başlayım.

5.3 inç’lik bir geniş ekranlı samsung galaxy note tablet/telefonunda 1.4Ghx çift çekirdekli işlemcisi ile galaxy note android 2.3.5 işletim sistemiyle birlikte önümüzdeki ayın 17sinde (17 kasım) tarihinden itibaren resmi olarak satışa sunulacak. Samsung Galaxy Note daha satışa çıkmadan birçok kullanıcının almayı planladığı Samsung Galaxy Note, NFC bağlantı desteği ve Samsung Note Uygulamarıyla birlikte çıkacak.
İlk başta piyasa’ya İngiltere,Almanya ve Fransa’da satışa sunulması bekleniyor. Galaxy Note fiyatı 799(Euro) olacak. Şimdi sadece kullanıcıları için ise kısa bir süre beklemek kalıyor.
Samsung Galaxy Note, 285ppi piksel yoğunluğuna sahip kocaman 800×1280 piksel (WXGA) çözünürlüğü 5,3 inç Super AMOLED ekranıyla birlikte 5 inçlik ekran üzerine çıkabilen ilk telefon!

Samsung Galaxy Note yerleşik stillerle ve kalem girdisini destekleyen uygulamasıyla göze çarpıyor.
Almaya karar verirseniz eğer Türkiye’ye gelmesini beklemeniz gerekiyor. Eğer bu sabra sahip değilseniz direk İngiltere,Almanya veya Fransa’dan irtibatta olduğunuz birinden isteyebilirsiniz. Bu kadar sabırsızsanız eğer beklenmeye değer olduğuna kesinlikle katılıyorum sabırsızlıklarınızı şimdiden anlıyorum ama elden bişi gelmediği için mecburen beklemek zorundayız.
Samsung Galaxy Note bu sene kendinden çok bahsettirecek gibi herkezin dilinde şimdiden yer edindiğine göre artık bişi diyemiyorum zaman ….

Samsung Galaxy Note un özelliklerine bakacak olursak;
 Şebeke : 850, 900, 1800, 1900
 UMTS : 850, 900, 1900, 2100
 Data : UMTS, HSPA, HSDPA 14.4 Mbit/s, HSUPA 5.76 Mbit/s, HSPA+ (4G), HSDPA 21 Mbit/s, LTE (4G)
 Boyutlar : 14.6.8.5 x 8.295 x 0.965cm
 Ağırlık : 178 gr
 Stylus Kalem Girdisi
 Super AMOLED Ekran
 Ekran Çözünürlüğü : 800 x 1280 piksel
 Ekran Boyutu : 5.30 inch
 Ekran Renk Sayısı : 16 777 216 renk
 Li-Ion 2500 mAh Pil
 Konuşma Süresi : 13.00 Saat
 Bekleme Süresi : 570 Saat
 3G Görüşme Süresi : 4.60 Saat
 3G Bekleme Süresi : 390 Saat
 Gingerbread Android 2.3.4 İşletim Sistemi
 İşlemci : Çift Çekirdekli (Dual Core) 1400 MHz
 Hafıza : 1024 MB RAM
 3D Grafik hızlandırıcı : Mali-400MP GPU
 Arka Kamera : Flaşlı 8 megapiksel kamera
 Kamera Desteği : Oto Fokus, Gülümseme Algılayıcı, Çoklu Çekim, Panoramik
 Video Kayıt : 1920×1080 1080p Full HD çözünürlükte 30 fps hızında
 Ön Kamera : 2 megapiksel
 Müzik Desteği : MP3, AAC, FLAC, WMA, WAV, AMR, OGG
 Video Desteği : MPEG4, H.263, H.264, DivX, XviD, WMV
 RDS Destekli Stereo FM Radyo
 Flash destekli internet tarayıcı
 Varolan Servisler : Facebook, YouTube (yükeleme), Picasa, Twitter
 Konum destekli servisler
 GPS, A-GPS, Glonass navigasyon
 32 Gb a kadar MicroSD, microSDHC hafıza yuvası
 Dahili Hafıza : 32768 MB
 Bluetooth : 3.0
 Wi-Fi : 802.11b, 802.11g, 802.11n ile Wi-Fi Direct
 NFC
 MicroUSB bağlantı yuvasıyla ile USB 2.0 bağlantı
 3.5mm kulaklık girişi
 İvme ölçer (Accelerometer)
2012 ilk çeyreğinde bir sorun çıkmazsa elimizde olacak gibi görünüyor.

Geri