Samsun

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
eeeellibeeeş derken e harfini uzatırız
her cümlenin sonuna daa getirebiliriz
Özledim şehrimi :(
en çok pide yeriz

Türkiyemin her bir karesi mükemmel:=)

Kurtulus savasinin basladigi yerdir Sehri Samsun, o yuzden ayri bir gurur duyarim temsili bandirma vapurunu gorune mutlu olurum.19 mayislar bir baska gecer Samunda 1919 metrelik bayragi tasimanin gururu da baskdir. Samun disinda yenilen pidenin simitin tadi olmaz,Amisos tepesinde denize karsi guzel manzarasini seyretmenin keyfini sizi anlatamam. Havasi Hollanda havas gibi, bi bakarsin yagmur 2 dakika sonra gunes, Samsun insaninin sporla isi olmuyor yokuslu yollari onlara ihtiyaci olan sporu sagliyor .p Rus pazarlari vardir icinde 1 en fazla 2 Rusu olan .) Ciftlik,Mecidiye, Atakum sahili, Dogu bati parklarindan gelen mangal kokulari... Daha anlatayim mi ? .) Seviyoz daaaa

Sahilindeki cingenleri unutmamak gerekir. Sevgilinle gidersen zorla gul satmaya calisir.Arkadasinla gidersen ayet kagitlari..At arabalari insanlari gezdirmek icin mi yoksa sahili pis kokutmak icin mi belli degil.Para verip burun felci gecirttirir :p Tekne turu guzel diyorlar ben hic binmedim ama bu yaz iddialiyim binecem.

Bafralılara Samsunlu musun diye sorarsanız Samsunluyum demezler Bafralıyım derler.
Aç parantez şuraya Bafra Samsun'un ilçesi.

Sülün kuşu meşhurdur.

Geri