Şampiyonlar Ligi Sonuçları

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Benfica maçı neymiş öyle ya özeti izledim. Keşke de GS yerine o maça bakaydım

Atalanta beni bir daha arama. Bir daha beni yoldan çıkarma. Zalım hayırsız

Olaya bak. Benfica tırnaklarıyla tutundu resmen daha farklı skorla kazanacağı maçı kalecisiyle aldı ki Madrid' de kalecisi Courtois' e yatsın kalksın dua etsin, tarihi farkı önledi. Playoffta yine rakipler. Madrid topuğuna sıkıyor bakalım.

Olaya bak. Benfica tırnaklarıyla tutundu resmen daha farklı skorla kazanacağı maçı kalecisiyle aldı ki Madrid' de kalecisi Courtois' e yatsın kalksın dua etsin, tarihi farkı önledi. Playoffta yine rakipler. Madrid topuğuna sıkıyor bakalım.
Mourinho'yu küçümseyenlere iyi bir cevap oldu.

şu adamı da artık övmeyin ya sizi ettiğini bırakmadı, ülkeye o kadar laf etti adam size keremi kitledi(bu konuda allah razı olsun keske okan da size yunusu kitlese) başka ımmm aklıma gelince yazarım

Mourinho' yu da övmeye gelmiyor. Takımı da kendisine benzetmiş taraftanı da. Hem kendisine hem kulübe güzel cezalar gelecektir sayesinde.
Şımarık tavırları ile prim yapan bir isim ve böylece gündemde kalmayı seviyor. Hiçbir teknik isim doğru düzgün konuşulmazken, o her zaman manşetlerde yer alıyor, Tarzı bu artık ve değişmez.

Atalanta Dortmund' u 2-0 ın rövanşında net bir skorla geçerek eledi,çok da güzel oynadı, Bodo Glimt adeta destan yazıyor içerde dışarda takım farketmeksizin tam bir takım oyunu ile kazanıyorlar. İnter' i sahasında yendiler ve çıktılar. Sırada kim var acep. Karabağ' a üzüldüm rövanşta üstelik deplasmanda daha iyi oynadı, yine de ilk tecrübe için fazlasıyla iyiydiler.

Çeyrek final ilk maçları yapıldı ve bazı sonuçlar sürpriz. Madrid' in Bayern karşısında kaçırdığı golleri görünce bizim kaç sezondur muzdarip olduğumuz konu geldi aklıma. Son vuruş eksikliği. Mbapbe Vini gibi oyuncular öyle narin vuruyor ki topa sonra Neuer kurtardı oluyor. Arda' nnı asistlere yazık oluyor maalesef. Bayern zaten makine altı pasla gol atan bir takım ve Musiala' da döndü. Kane başka bir boyut zaten. Allianz' da hiç şansı yok Madrid' in.

Lizbon' da Arsenal karşısında çok kaçırdı ve 90+1 de yedi golü maalesef Londra' da işleri çok zor.

Liverpool' un ne yapacağı merak ediliyordu beklenildiği gibi de oldu PSG nin bana göre bir penaltısı da verilmedi 2-0 Anfield' da yeter PSG ye.

... ve son sürpriz. Barcelona' nın oynayıp Atletico' nun kazandığı La Liga kıvamındaki maç. Sorloth' un enfes frikiği dışında çok bir varlık gösteremedi Madrid ama Barcanın da kaçırdığı gollerden ne dersler verilir ne dersler...

Tahminim Bayern, Arsenal rahat tur atlarlar, Psg de geçer ama Barça sürpriz yapabilir.

Ayrıca dikkatimi çeken hakemlerin maçları asla zırt pırt durdurup oyunu soğutmamaları. Beşiktaş Fener maçında ne o öyle her şeye düdük çaldı hakem ve oyun soğudu ataklar kesildi. Avrupa ligleri ve özellikle UCL nin kalite farkı çok ama çok bariz.

Çeyrek final ilk maçları yapıldı ve bazı sonuçlar sürpriz. Madrid' in Bayern karşısında kaçırdığı golleri görünce bizim kaç sezondur muzdarip olduğumuz konu geldi aklıma. Son vuruş eksikliği. Mbapbe Vini gibi oyuncular öyle narin vuruyor ki topa sonra Neuer kurtardı oluyor. Arda' nnı asistlere yazık oluyor maalesef. Bayern zaten makine altı pasla gol atan bir takım ve Musiala' da döndü. Kane başka bir boyut zaten. Allianz' da hiç şansı yok Madrid' in.

Lizbon' da Arsenal karşısında çok kaçırdı ve 90+1 de yedi golü maalesef Londra' da işleri çok zor.

Liverpool' un ne yapacağı merak ediliyordu beklenildiği gibi de oldu PSG nin bana göre bir penaltısı da verilmedi 2-0 Anfield' da yeter PSG ye.

... ve son sürpriz. Barcelona' nın oynayıp Atletico' nun kazandığı La Liga kıvamındaki maç. Sorloth' un enfes frikiği dışında çok bir varlık gösteremedi Madrid ama Barcanın da kaçırdığı gollerden ne dersler verilir ne dersler...

Tahminim Bayern, Arsenal rahat tur atlarlar, Psg de geçer ama Barça sürpriz yapabilir.

Ayrıca dikkatimi çeken hakemlerin maçları asla zırt pırt durdurup oyunu soğutmamaları. Beşiktaş Fener maçında ne o öyle her şeye düdük çaldı hakem ve oyun soğudu ataklar kesildi. Avrupa ligleri ve özellikle UCL nin kalite farkı çok ama çok bariz.
Real maalesef takım oyunu oynamıyor. Mbapbe ve Vini' nin şahsi oyunları takımı her maçta geriye düşürdüğü gibi milimetrik asistlere de yazık oluyor. Dün Valverde gününde değildi, Bellingham yokları oynadı ama ısrarla oyunda tutuldu. 2 gol atmasaydı 70' de Arda kulubedeydi. Courtois' nın sakatlığı da 2 haftadır tuzu biberi zaten. Arda' nın potansiyelini kullanabilmesi için santraforların bencil davranmaması gerek ancak hepsi vitrine oynuyor. Vini' nin direkten dönen şutu ve Mbapbe' nin volesi dışında diğer pozisyonları cömertce harcadılar. Camavinga' nın 2. sarısı faule değil de topu alıp gitmesineydi sanki. Arda' nın şık gollerine yarı final turu yakışırdı. Bayern' in daha iyi oyun çıkardığı maçlar olmuştu açıkçası ve Psg Madrid gibi beceriksiz santraforlardan oluşmuyor maalesef.

Lizbon' un işi zor demiştim tam aksi oldu Arsenal neredeyse turu kaybediyordu. Lizbon' a üzüldüm elinden kaçırdı diyebilirim. Gecenin sürprizi olabilirdi. Bu sezon elenmesine üzüldüğüm takımlar arasına girdi Bodo' dan sonra.

Psg Liverpool' u deplasmanda da rahat geçti, Bayern karşısında da müthiş takım oyunu ile favoriler. Harika br eşleşme oldu.

Barcelona çok iyi başladığı maçta sonu getiremedi. Eşleşmede hakeden nispeten futbolu ile Barçaydı ama Barcelona' nın her atağında Atletico neredeyse yedekleri ile birlikte kapandığı için, kaldı ki Yamal' a top ne zaman gelse en az 4 oyuncunun oyundan düşmesine rağmen golü bulamadı Barça.

Bayern - Psg,
Arsenal - Atletico Madrid
Güzel eşleşmeler. Arda' yı final yolunda görmek isterdim açıkçası ama olmadı. Gollerine Milli takımda devam eder umarım.

Real'in mevcut kadrosunu beğenmiyorum. Nerede los galacticos nerede şimdiki.
Bayern her zamanki gibi mütevazki kadrosuyla ilerliyor. Onları tutuyorum. Kane'in de bir kupa alma zamanı geldi.

Geri