Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diyen der demeyen demez.
Ona pek takılmıyorum.
Ama şu da bi gerçek menfaati için sürekli etrafındaki kızlara canım, cicim ,yavrum, meleğim
Diyen birini tanıdım.
Ben gerçekten içimden gelmezse canım dahi demem .
Aslında bazen samimiyeti cümlelerimle belli ederim lakap kullanmama gerek kalmaz.
Leylacığım doğru tespit yapmış aslında.
Bazen kelimelerle ölçülemez samimiyet.
Kalbin kalbe akması gibi bir şey. Herkese de o enerji akışı olmaz mesela. 2-3 kişide ancak hissedersin.
Yemin ediyorum iki güzel söz söylemek için kendimi zorluyorum çoğu zaman sjskwkd o kadar kötüyüm ki bu konuda. Ama iste kalp kirmamak için ben de hoş davranayim diyorum. Bazen de cidden cabuk isindigim insanlar oluyor, tebessüm ediyorum onlarla konuşurken onlara da bunu geçirmek istiyorum ama sanirim yine beceremiyorum. Hic zorlamamak en iyisi galiba ;d