Salondaki Rekorlarınzı Yazın Bakalım En iYİ Kim

Konu sahibi son olarak 3006 gün önce görüldü
Bench press 70 kg
Squat 150 kg
Deadlift 130 kg
Dumbell bicesp curl 30 kg
Z bar curl 70

On kol 35
Arka kol 35
Trapez 40
Kanat 80
Bon bacak 80
Arka bacak 35
Squat 20
Gogus 40

Hareketlerin adını bilmiyor musun gerçek adını

benim dambıllar 20lik

Hareketlerin adını bilmiyor musun gerçek adını

Gercek adi bunlar benim icin.

Turkiyede yasiyorum turkiyede spor yapiyorum benc press demenin ne anlami var adam gibi turkcesini soyleyin.

Bunu sadece burda degil spor salonunda da yaparim. Turkce soyler yabanci soylediklerinlerinde turkvesini soyle derim. (:

Gercek adi bunlar benim icin.

Turkiyede yasiyorum turkiyede spor yapiyorum benc press demenin ne anlami var adam gibi turkcesini soyleyin.

Bunu sadece burda degil spor salonunda da yaparim. Turkce soyler yabanci soylediklerinlerinde turkvesini soyle derim. (:

Ön kol, arka kol vb gibi türkçe terimleri söyleyince ilgi çekici olmuyorsunuz, dikkatleri üzerinize çekmiyorsunuz ve daha da önemlisi çok bildiğinizi zannedip hava atamıyorsunuz :)

Ama bunların yerine biceps, triceps, bench press diyeceksin ki daha havalı olsun. Amaç sadece bu yani :) o arkadaş ta öyle diyince daha havalı olduğunu zannediyor ;)

Ön kol, arka kol vb gibi türkçe terimleri söyleyince ilgi çekici olmuyorsunuz, dikkatleri üzerinize çekmiyorsunuz ve daha da önemlisi çok bildiğinizi zannedip hava atamıyorsunuz :)

Ama bunların yerine biceps, triceps, bench press diyeceksin ki daha havalı olsun. Amaç sadece bu yani :) o arkadaş ta öyle diyince daha havalı olduğunu zannediyor ;)

Ne cok bilitim.ne de hava atarim.

Benim izledigim yol boyle. (:

Önemli olan çok kilo kaldırmak değil, hareketleri doğru yapmak çok ağır kaldırınca boynuna madalya takmıyorlar.

Geri