Graphic_VP
Üye
-
-
-
-
-
~ Venüs Panardi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
stand by logosu pek gitmemiş gibi mi sanki
Playstation ve bilardo mekanı tarzında bi yer aslında o yüzden içine bilardo topu koyup sıradanlaştırmak yerine hem bilardoyu anımsatan power, hemde playstation'u anımsatan bi simge olucaktır diiye düşünmüştüm ;) yorumunuz için teşekkürler
![]()
Daha bulayım mı kardeş copy pastelerini ? grafikerim diye gezme bari
Hımm. Hiç ps, bilardo düşünmemiştim. Salon kelimesinde ki her harfte ışık yansıması var ama -l harfi öksüz kalmış. Labutlardan -l harfi bowling topundan O harfi ile bir action yapsak nasıl olur acaba ?
;) kaç kere anlatmam gerekicek kardeş beni ifşa edicene kendin biraz kafa yorsana, beceremiyosan da millete niye bulaşıyorsun ki ben bu iş üzerinden her türlü para kazanıyorsam, alıntı yaptıktan sonra '' TESCİL '' ettirirken bi sıkıntı yaşamıyorsam sen istedigin logo'mu istedigin altyapıyla kıyaslayabilirsin sorun degil ;) kendini üzme bu kadar :heyoo::heyoo::heyoo:
mantık olarak denemek lazım, yoksa bazı arkadaşlar 3-5 liralık logoları hala sıfır çizimle yaptıgımı sanıcak ;)
Ne yalan söyleyeyim ben de sıfırdan kendin tasarladın sanmıştım.
Ben senin açığını yüzüne vururum. sen yüzsündür utanmassın orası beni ilgilendirmez ben bana düşen görevi yapayımda.
istersen yaptıgım çalışmaların altına hangi siteden alıntı yaptıgımı yazabilirim fakat daha sonra düzenlemede ufak bi nokta bile ekleyip kendi üzerime nasıl aldıgımıda kanıtlarımbenim açımdan bi sıkıntı yok ;) alıntı yapmıyorum da demedim istedigin kadar yüzüme vur '' Telif Hakkı'' hepsi benim üzerimde bi problem yok benim açımdan
Telif hakkı diyip duruyorsun
Peki sana soru sen adamın çizdiği birşeyi kopyalayıp kullandın ben Grafikerim Diyorsun. Bunu en başta sıfırdan çizen adama ne diyecez ?