Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizi İstanbul'un en güzel mekanlarına götüreceğim kızlar. Para sorunu yok canım, bittikçe tarla satıyoruzGöreceğiz... Para vermem şimdiden söyleyeyim.
göbek rakının terbiyesi yerindedir.Rakiyi salgamla terbiye ediyorum.
göbek rakının terbiyesi yerindedir.
tabii yeni rakıysa ihtiyaç hasıl olabilir :d
İstanbulda bildiğin mekan sayısı üçü geçmez senin...
@Yarmagül bilir en güzel mekanları ama anadolu yakası olsun...
Bir Adana beyfendisi olsam da İstanbul'da da hatırı sayılır biriyimdir. Neyse böyle güzel kızları görünce elim ayağım birbirine dolanır@Aze m ben de çok kalabalık sesli yerleri sevmiyorum gelsinde bi bakarızzz ajskskoo cafer gelcek şalgam getircekte bizde içicez sjsjsk
dikkat edin, o çocuk sizi karanlıkta bırakabilir.Bi cocuk kesfettik, ondan aliyoruz artik.
Ahhh bebeğim senin şu tatlılığın xd 26 eylülde güzel olurdu.....Şalgamı aldıktan sonra yollarız bunu ikimiz gideriz moda sahile içeriz çimlerde...
gizli arzu. karanligi da deneyimlemis olurum.dikkat edin, o çocuk sizi karanlıkta bırakabilir.
Bir Adana beyfendisi olsam da İstanbul'da da hatırı sayılır biriyimdir. Neyse böyle güzel kızları görünce elim ayağım birbirine dolanırhava atacağım herkese!
Aman dur tatlım, iltifat edince kızlardan sonra erkeklerde kıskanır olduBiz çingeneyiz ama birazzzz((
peki, afiyetler şalgamlar :dgizli arzu. karanligi da deneyimlemis olurum.