Şalgam kilo aldırır mı - Şalgam kilo yapar mı - Şalgam kilo verdirir mi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Şalgam suyu faydası yanında zararları olan da bir içecek. Tansiyon hastalarına tuzlu olmasından dolayı önerilmez. Şalgam suyunun kilo verdirici özelliği vardır.
Şalgam suyu kalorisi düşüktür. Yarım litre şalgam suyunda 100 kalori bulunur. Ayrıca içeriğinde bulunan kalsiyum metabolizmayı hızlandırıyor. Şalgam mide hazmını da kolaylaştırdığı için et kebap yemekleriyle tuketilmelidir. Kilo vermeye de oldukça etkili.

adanalı değilim lakin acılı şalgam çok güzel beya.

bir türlü sevemedim gitti.

100 Ml şalgam suyunun fazla bir zararı olmaz. Tabi zararı hemen çıkacak değil :)

İlerde Kolestrol, Göz tansiyonu, Gibi şeylerden bolca hastane koridorlarında çekersiniz :)

Bu Dünyada insan sevdiklerinden kazık yer lafı bu şalgam suyu için tam yerinde olmuş :)

100 Ml şalgam suyunun fazla bir zararı olmaz. Tabi zararı hemen çıkacak değil :)

İlerde Kolestrol, Göz tansiyonu, Gibi şeylerden bolca hastane koridorlarında çekersiniz :)

Bu Dünyada insan sevdiklerinden kazık yer lafı bu şalgam suyu için tam yerinde olmuş :)
Çok acı ama. :/

Acısızını çok seviyorum ben :) Böyle midye ve çiğköfte ile süper gidiyor of (:

Ben sevemedim tadını bu sabah almakla almamak arasında kaldım. Alırım sevemezsem çöpe gidecek diye :o Genelde Adanalılar Adana kebap ile içiyor şalgamı. :)

Ben sevemedim tadını bu sabah almakla almamak arasında kaldım. Alırım sevemezsem çöpe gidecek diye :o Genelde Adanalılar Adana kebap ile içiyor şalgamı. :)

Çiğköfte ile süper gidiyor öyle dene birde :) ama acısız iç acılı içtim valla kıpkırımızı oldum yanıyordum :)

rakı ile iyi gider, faydası çok karaciğer için birebir.

ayda yılda bi içiyoz zaten isterse kilo aldırsın,sevdiğim tadlardan ;p

Adana dürümün yanında olmazsa olmazı.

Yanında Adana dürüm varsa kilo yapmaz. Ama dürüm olacak, püf noktası.

EmRe yaa tüm sırrı vermişsin ama

Tek icemeyen benim galiba. Çok tuhaf bir acısı var. :/

Geri