Salagım ben.

• Kullanıcı Ouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 5058 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salaqım ben sana ınandıqım ıcın kendımden nefret ediyorum herkes duysun ben gerizekalının bırıyım

Salaqım ben sana ınandıqım ıcın kendımden nefret ediyorum herkes duysun ben gerizekalının bırıyım

İnsanlar düşünmeden hata yapabilir,veya duygularına engel olamaz ve yine hataya düşer ama bu salaklık asla değildir,kendinize olan saygısızlıktır.:)

Bir şeyleri bir yerden kabul etmek gerekir dostum.... Aldırma bir daha yapma yeter ;)

şuanki düşüncenle yanlış yoldasın kardeşim.Bırak herkes kendi yoluna baksın sana inanalar seninle olsun yeter.

ınanacaksın yerı gelecek ınanmayacaksın bunlar ınsana ozgu seyler zaten. kendını suclamaya hakkın yok. yıne olsa yıne ınan kendıne hakaret etme sonucta hersey ınsanlar ıcın. uzulmek de sevınmek de. gun olacak baskaları sana ınanacak belkı senın durumuna dusecek aynı seyı soyleyecek. dedıgım gıbı hersey ınsanlar ıcın.

ınanacaksın yerı gelecek ınanmayacaksın bunlar ınsana ozgu seyler zaten. kendını suclamaya hakkın yok. yıne olsa yıne ınan kendıne hakaret etme sonucta hersey ınsanlar ıcın. uzulmek de sevınmek de. gun olacak baskaları sana ınanacak belkı senın durumuna dusecek aynı seyı soyleyecek. dedıgım gıbı hersey ınsanlar ıcın.
tSk ederm ama bazen ınsanlar acımasız Olabiliyorlar kullanıp atiyolar insanııı kımseye guven kalmamıs herks sahte benım gzumde artıkkk babama bıLe guvenmem artık...

Herkes hayatının bir döneminde o salaklık duygusunu yasamıstır.Dert etme geçiyor.Denedim ve gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri