Saklambaç oynarken ayakkabısını, tişörtünü değiştirenler

Konu sahibi son olarak 2186 gün önce görüldü
90'lar konuya üşüşsün,zira yeni nesil asosyal olmakla geçiriyor çocukluğunu..

he bide böyle köşeden tşörtü gösterirdik ebeler hep yerde çanağı çömleği patlatırdık ne ayaktık biz

Çocukluğunu doya doya yaşayanların yılıdır doksanlar, şanslı çocuklardık.

iyi cesaret ben yapmadım yapanı da görmedim
muhafazakâr yerdeydim ben [emoji14]p

Saklanbac oynarken yanlislikla hamile kaldi gibi konular aklima geldi basligi gorunce (:

gurublu saklanbac vardı bılenj varmı bılmem qwewq

Oyun oynarken kurnazlıklar için kullandığımız zekayı dersler için kullansaydık karnelerimiz hep kurdeleli olurdu.

bi de bilerek saklandığı yerden ayakkabısının ucunu falan göstererek spoiler verir ki ebe görsün yanılsın

Çamlak Çömlek patladı .) ne güzel günlerdi ya :) yeni nesil asosyal .s

bizde bi erif vardı itoğlu it saklanmamış orayı terketmiş 10 mahalle falan gitmiş baya cep telefonu falanda yok ozmnlar oyun rötar yaptı tam 3 saat sonra garnizon dışına çıkmama kuralı koyduk tabi dayak yemesi kaçınılmazdı maalesef ve yedi,akşam üstü ezan okunmadan eve gel kuralı sayesinde kapısının önünde pusuya yatmıştık

çocukken yaptığımız en masum sahtekârlık. şimdilerde başkalarının fotolarını kullanıp birbirimize tecavüz ediyoruz.

Şimdiki nesil onun heyecanını ve neşesini hiç bir zaman bilemeyecek :o

Ne günlerdi bee valla saklanmadığımız yer mı kaldı akşam oynadığımızdan merdivenl altına girmediğimiz mi ağaca çıkmadığımız mı :D

Tuğçe'yle Raven'i hep karıştırdığımı hatırladım. (Niye bu aklıma geldiyse.)

Konuya dönüş: Değiştirmiyordum ben, zaten bir tane ayakkabımız oluyordu.

Ben yeğenlerim ile hala saklambaç oynuyorum. Neredesiniz diye soruyorum, buradayız diyorlar.

Neden böyle bişey yapma gereği duyuyorsunuz acaba

Geri