Sakın bu ‘burçların’ ahını almayın: İki yakanız bir araya gelmez

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
biçok şeye katlanamasam da haksızlık evet beni bi tık daha delirtiyo. hiç gelemiyorum ah etmesem de susmam jbjzjs. ben öyle kolay kolay ah etmem zaten, edince de tehlikeli oluyomuş demek ki....
Sen ne burcuydun çiçeyim hemen uyumumuza baktıralım…

Terazi yazmamışlar, o zaman benim ahımı alabilirsiniz.

Hiç başakla yakınlasmamıstım. @Thalassa anlıyo bakar belki rica etsek yay ve başak umut var mı bu aşkta thalassa hnm
soyle diyeyim.. benim yukselenim basak ve aile bireylerin cogunda guclu yay yerlesimleri var (beni cildirtiyorlar bazi huylariyla ama eh iste, iyiyiz). misal kiz kardesim tam bir yay, en yakin arkadasi basak burcu dominant. birbirlerinin tam tersi olmalarina ragmen bff'ler bunlar. garip ama imkansiz degil uhuh

haritalarda baska yerlesimler, uyumlara bakiniz. vardir mutlaka bir baglantiniz eger birisiyle muthis anlasiyorsan, seviyorsan

İste Astroloji böyle bir şey değil (dünya liderlerinin Aslan burcu olmaması) Mesela Rte balık burcu.
Hiç balığa benziyor mu? Sulugoz mu mesela.
Fakat haritasına baktığımızda Ay ve Mars inin sideral zodyağa göre Akrep burcunda 0.0 payla kavuşup çok güçlü bir chandra mangal yoga yaptığını görüyoruz. Liderlik vasfi için kişinin Aslan burcu olmasından çok daha önemli bu. Sadece bir örnek.
Bilimsel olduğunu ben de savunmuyorum. En azindan elimizdeki done ve verilerle bilimsel bir tanımlama su an için yapılamaz. Bir inanç sistemi gibi. Gezegenlerdeki firtilar, yıldızların kütleleri de Astrolojinin konusu değil yani astroloji yıldızları da, gezegenleri de fiziksel olarak ele almıyor, fiziksel bir enerji iddiasında da değil. Bilimsel olarak tanımlanamamasinin sebebi bu. Astroloji ye ben inanıyorum fakat bunu bilimsel bir metod olan gözlemi kullanarak yapıyorum. Astroloji kendini tekrar eden karmik bir sistem. Gezegenlerin milyarlarca kez aynı yolu defalarca gezmesi gibi. 'tarih tekerrürden ibarettir' lafı Astrolojinin bir çeşit bel kemiği aslinda. Hint astrolojisinde önceki yaşamında gaddar kralın suanki enkarnasyonunda gaddar bi iş adamı ya da gaddar devlet başkanı olması gibi. Koşullar değişir fakat roller farklı sıfatlarla kendini tekrar eder. Ben de bu bağlantılara, yildizal ve gezegensel uyumlara denk geldikçe bu ilme hayranlığı artan biriyim sadece. Bazı tutarliliklar fazla olunca tesadüf demek de yetersiz kalıyor.
Doğum tarihi
Saati
Yeri

Gerekiyor
Rte nin lider olmasinin sebebi yildizlarsa, ben oyle yildizin ….

Onu bunu boşverin de ikizler erkeğiyle beraberseniz hemen bırakın. Cidden iki yakanız bir araya gelmez onunla beraberseniz....... çekilmez asla yok yokkkk

Ne yani diğer burçlar üvey evlat mı? Diğer burçları uzebilirsiniz bedduaları tutmaz demek mi

Geri