Sakatat yemeyen insan..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Hiç yemediğin bir şeyin kötü olduğunu nereden biliyorsun bu ön yargıları bir kenara bırak ve kokoreçin tadına bak derim..

Ciğer yeyip bütün hepsine resti çekmiş olmalıyım.
Fakat üzerine para verseler kokoreçi yine yiyemem, belki tadı güzeldir ama neresi olduğunu biliyorum ya :l

Ara ara yerim, özlemiyor değilim. Elimi kolumu bağlayan durumlar var.

Eksiktir, yarımdır, ne güzel şeydir bilmez bilemez.. Üzülüyorum onlar için.. :sorry:

Et dişinda hayvanin hiçbir yerini yemiyorum.
Büyük balik dahi sevmiyorum, iyi pismeli.

Kokorec buyuk on yargim vardi ama ark ismarladi bi gun tadi gayet iyiydi

Sakatat yemek lazım . özellikle dalak kan yapıyor . Işkembe dolması harıka . Yanına böbrek harika gider

Biri beni kandırıp yedirmesse yemem iğrenç

Sağlık açısından riskleri var özellikle karaciğer ve kelle paçanın
Hijyenine güvenmediğiniz yerlerde tüketmeyin bu tarz besinleri

Kelle paça işkembe üstüne para verseler de yemem. Hele bir de sarımsaklı ise evlerden ırak. :d
Karaciğer yemem gerekiyormuş ama...

ciğer, kelle paça, böbrek, yürek, beyin tamam anlıyorum, ama kokoreç ağzıma süremiyorum arkadaş.
Hakeza şırdan.... eminim tadı çok güzeldir ama elime alamam arkadş ben onu asdasd

enteresann bende ciğer ile kokoreçi yiyiorum gerisinde ise bi koku var ya hani sarımsaklı felan aman aman kelle paça pişiyorsa o gün evde durmam

hele şunlara bak hele. gören de hepinizi kraliyetten gelme şeffaf mideli mensuplar sanar. yeğenim alin ailenizi gidin bi cigerciye, gidin bi kelle paçaya, gidin kokorece. hayattan nasibini almamis ki bunlar. hele tipe bak. cakacaksin agzina iki tane.

Çoğunun tadı belki güzeldir ama görüntüden kaybediyorlar.

Yemesin onun yerine de ben yerim.=)

Geri