Sakallı Biri ile Öpüşmek Klozet Kapağı Yalamaya Benziyor

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Ben cogu zaman 1.5 - 2 ay uzatiyorum(daha sonra ince den kalina kestiriyorum) uclarindan aliyorum bazen. Gayette temiz kaliyor. Sakal bakimi kolay degil. Ben uzattigim zamanlar gun icinde firsatim oldukca dezenfekte ediyorum surekli. Ben oyle seviyorum. Birinin begenip begenmemesi umrumda degil acikcasi.

Not; Sorun yaratan hatun olmadi.:D Ben hep kabasakal takiliyorum.

Kac kere klozet kapaaa yaladinizda bunu diyosunuz.

Hiç bir erkek klozet kapağı değildir.

maxresdefault.jpg

Kadınları anlamak zor konusuna bir örnek daha o zaman. Ya da bunu yazan editör g*tünden element uydurmuş.
Hangi kadına sorsan sakal seviyorum diyor, ya bu sakal sevenler hiç sevişmiyor.. ya da editör haberi sallamış.

Run, ötesini berisini boş ver. Sakallarını her sabah gül aromalı yağlarla sıvazla.

Sakalsız on yaş geri atıyorum.
Kirli sakal iyidir

Run, ötesini berisini boş ver. Sakallarını her sabah gül aromalı yağlarla sıvazla.
Sakal bakımını günlük yapıyorum, şu an kestim gerçi ama dünyanın en hızlı uzayan sakalı olduğu için şeytan sakal lakabını aldık.
Çilek aromalı benim ürünler ahahh. Gül aromalı sabun var ya dalan marka o da var:)

Yok haci miski sürün olmadi.

WhatsApp Image 2022-01-14 at 12.09.54.jpeg

sizlerde benim gibi domestos pratik yüzey spreyiyle dolanırsanız öpüşmeden 15 dakika önce 20 cm uzaklıktan sakallarına sıkıp, tamamen kuruduktan sonra şööyle bir kabasını alıp hijyenik hijyenik öpüşebilirsiniz...
domestos, maksimum hijyen, yüzde yüz kalite. <3

#işbirliği #ad #sponsorlupost

Kızların sevdiği çilek meyvesinin aromasını kullanmak oldukça şeytani zaten. Boşuna Şeytan Sakal demiyorlar.

Yok haci miski sürün olmadi.
Süreyya hanım böyle boş konuları bıraksak mı diyorum..
Biraz İslami, felsefik, edebi, romantik, heyecan verici konular konuşsak diyorum..
Kıllı, kılsız konuları hiç çekici değil.. nerede senin şu garip başlığı olan ve şarkı paylaşımı yaptığın sayfa söyle bakalım bana.
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı cumalar dilerim.

Süreyya hanım böyle boş konuları bıraksak mı diyorum..
Biraz İslami, felsefik, edebi, romantik, heyecan verici konular konuşsak diyorum..
Kıllı, kılsız konuları hiç çekici değil.. nerede senin şu garip başlığı olan ve şarkı paylaşımı yaptığın sayfa söyle bakalım bana.
Bismillahirrahmanirrahim
Hayırlı cumalar dilerim.
Erkegin sakalindan daha heycan verici bir,daha itici iki ne olabilir cok sevgili Run?
Uclarda dolastiran bir konu.

Sakal bakımını günlük yapıyorum, şu an kestim gerçi ama dünyanın en hızlı uzayan sakalı olduğu için şeytan sakal lakabını aldık.
Çilek aromalı benim ürünler ahahh. Gül aromalı sabun var ya dalan marka o da var:)
Sakalin uzamasi konusunda olumune kapisirim aga.:D 1.5 ay kesmesem agzim kapaniyor neredeyse. Hormon mevzusuna girmeyelim..

Ben sakalıma sürmüyorum, tarçınlı gıdalar tüketiyorum hehehe

Geri